Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te hogy mondtad el a férjednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy mondtad el a férjednek hogy el akarsz válni?

Figyelt kérdés

milyen szituációban?

szó nélkül költözött?

légyszives meséld el,hadd merítsek erőt

2013. júl. 13. 21:06
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

én biztos nem szerepelek rajta,

a ház teljes mértékben a szüleimé.

olyan mintha velük laknánk.

2013. júl. 13. 22:01
 22/32 anonim ***** válasza:
91%

oké, a férjednek akkor sem jár belőle semmi

szóval nyugodtan kiteheted!

2013. júl. 13. 22:02
 23/32 A kérdező kommentje:

meg fogok bolondulni ettől.

most is várom várom és nem jön haza..

már fél éve több mint fél éve ez megy,

zsinórban péntek-szombat bulinap,és még hét közben is olykor olykor..

2013. júl. 13. 22:05
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
kell ez neked? Vannak normális pasik is akik soha nem csinálnák meg ezt veled meg a gyerekekkel...hidd el nehéz lépni de megéri, igy belepusztulsz ebbe
2013. júl. 13. 22:11
 25/32 anonim ***** válasza:
Egyik este leültünk és elmondtuk a gondjainkat és megbeszéltük, hogy külön alszunk más-más szobában, mindketten átgondoljuk reggelig, mit is akarunk. Reggel megbeszéltük, hogy nem akarjuk folytatni. Aznap elköltöztem, beadtuk a válást. Ennyi volt. Én költöztem, mert az ő lakása volt.
2013. júl. 13. 22:16
 26/32 anonim ***** válasza:
60%
Egy ismerős párnál a nőnek szeretője volt. Az ellaposodott kapcsolatban egyszer csak feltűnően boldog és vidám lett, jókedvűen ment haza, mosolygott, stb. A férj viccből megkérdezte, hogy "mivan, szerelmes vagy?". A saját meglepetésére a felesége igennel válaszolt, de abban az igenben benne volt az is, hogy nem a férjébe szerelmes. Ezek után a nő bement a szobába, elővett egy bőröndöt, és este már a szeretőjénél aludt.
2013. júl. 14. 02:58
 27/32 anonim ***** válasza:

Végigolvastam mindkét kérdést.

Nem kell aggódnod, ebben az esetben nem követelhet a férjed a hűtőn kívül semmit. (Van itt jó néhány tájékozatlan ember.)

A zárat is kicseréltetheted, nem magánlaksértés a te esetedben.

Határidőt én is adnék neki, de rövidet. 1 hetet max.

Szurkolok neked nagyon, majd írd meg mi lett.

2013. júl. 14. 07:30
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk én azt nem értem, hogy válni akarsz, és mégis a legnagyobb problémád, hogy itt napi 2 kérdést feltegyél, és itt irkálj...és még mindig nem tudod, hogy mit mondj neki?

Engem ha megcsaltak volna, nem gondolkodnék ennyit azon, hogy mit és hogy mondja....

2013. júl. 14. 08:56
 29/32 anonim ***** válasza:
mondjam....
2013. júl. 14. 08:56
 30/32 anonim ***** válasza:

Tegnap is válaszoltam. Mi volt?

Ja, és tied a ház, úgyhogy kirakhatod. Okmányirodában meg kijelented. És igen, ki lehet, mi is tettünk ilyet, mielőtt valaki azt mondja, nem lehet.

2013. júl. 14. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!