Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy mondtad el a férjednek hogy el akarsz válni?
milyen szituációban?
szó nélkül költözött?
légyszives meséld el,hadd merítsek erőt
utolsónak..édes istenem ennyire bamba legyen valaki,
olvasd már el a kérdést és az előzőt is!!!!
a ház az enyém!!!!nincs vagyonunk nincs semmink!!!
(persze a két szép gyerekeinken kívül, de nem róluk van szó.)
Egy alkoholistát nem fogsz tudni kirakni. Magától biztosan nem megy el.
Erre csak akkor lesz esélyed, ha kimondják a válást, a gyerekeket nálad helyezik el, és kötelezik őt a ház elhagyására.
nem alkoholista egyébként..csak második gyerekkorát és a befolyásolást éli.
a házon nincs teher ki van fizetve.
"Egy alkoholistát nem fogsz tudni kirakni."
dehogynem. mikor elmegy kocsmázni zárcsere és cuccok az ajtó elé egy cetlivel a tetején hogy el akarok válni.
Én sms-t küldtem miután miután a két kisgyerekemmel sétálva a karomon megláttam egy másik nővel egy madárketrec mellett.
elhiszitek hogy én is elmennék most azonnal utánanézni hogy hol van?
itt van a két pici akik viszont alszanak nem tudok elmenni,pedig utánanéznék hol van....
"dehogynem. mikor elmegy kocsmázni zárcsere és cuccok az ajtó elé egy cetlivel a tetején hogy el akarok válni."
ezen a válaszon jót nevettem pedig a sírás fojtogat.
akkor a szüleim teszik ki,ha nem megy el
az ő nevükön van a ház,ők fizették ki az egészet,
én attól függetlenül hogy a lányuk vagyok,családtagként vagyok itt ,olyan mintha együtt élnénk velük.
az övéké a ház,nyílván így az enyém is,nekem vették,
lehet hogy utána érdeklődünk ügyvédnél.
"az enyém a szüleimé. "
ennek semmi köze hogy hny évig házasok ha a tulajdoni lapon a kérdező illetve a szülei szerepelnek hiába a férje semmit nem kap!!!
Szóval cseréld azt a zárat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!