Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha néha megüt a férjem, mikor ideges?
Nem tudja kezelni, ha vitázunk vmin, az arcomat nem üti meg, csak máshol. Utána próbál bocsánatot kérni, de már ott tartok, h ezek után nem tudom elviselni, ha hozzámér. Ezt ő nem érti és akkor megint durván beszél velem.
Fogalmam sincs mit tegyek.
ma 16:59
Azt írod teljesen jogos a verés....majd felsorolsz egy csomó lehetőséget,ami által el lehet kerülni.....
Most akkor hogy is van ez???!!!
"Lehet az oka idegi kimerültség, stressz, létbizonytalanság, vitaminhiány vagy az hogy valamelyik szenvedélye éppen nem áll rendelkezésre alkohol, cigaretta stb."
Vitaminhiány miatt,vagy mert épp nincs a kéznél pia,vagy cigi,teljesen jogosan veri az asszonyt?????
Mond hogy te sem gondolod komolyan azt,amit írsz!!!!!!
Menj el,költözz el!
Hidd el,ez a legjobb.Ez nem normális ugyanis.
Ha már az is baj mikor nem viseled el (ezek után) az érintését,akkor bajok vannak.
Ez így nem jó.Menj barátokhoz,rokonokhoz,szüleidhez.
Hadd ne mondjuk még többször.
Amúgy 16 éves csaj vagyok,de ezt még én is értem,hogy nincs rendjén.
Akkor neked,kérdező,még inkább tudni kéne.
Szóval,hajrá.
Sok sikert.
"
ma 16:59
Azt írod teljesen jogos a verés....majd felsorolsz egy csomó lehetőséget,ami által el lehet kerülni.....
Most akkor hogy is van ez???!!!
"
Jogos? Hol olvastál ilyet te szerencsétlen? Próbálj meg szöveget értelmezni. Ez előtt két kommentet írtam amikből teljesen világosan kiderül a véleményem. Az agresszió okában nem értek egyet, a demagóg hülyeségre írtam egy választ.
Scythian -nem kötözködésből- áruld el légyszi, melyik vitamin hiánya okoz veréskényszert a férfiaknál, mivel sok errefelé a nő, gondolom nem árt, ha tudjuk :-)))))
Félre a tréfával: kérdező, mégis mi bajod? Nem tudom kihagyni a tipikus okoskodó válasz fejedhez való vágását: most komolyan azt vártad, h itt majd nekiállunk kollektíve törni az agyunkat, h mit lehetne a félreszocializált pároddal tenni? Valamiféle okos monológokat vártál, h hogyan is beszélj a paraszt férjed lelkére,h többet ne üssön meg? Hát akkor a te léptékeddel a köv. a tanácsom: ne vitázz vele, hajts fejet minden megnyilvánulására, szolgálj és főleg hallgass, hallgass és megint csak hallgass, és akkor majd nem "büntet" meg többet urad és parancsolód.
És tudod mi a legdurvább: h a görény férjed arra persze gondosan ügyel, h a külvilág semmit ne vegyen észre abból, ami a 4 fal közt történik!! Talán ültesd le legközelebb a Kék fény elé, amikor a családon belüli erőszak van terítéken (elég gyakori téma sajnos) és mondd, h gondolkozzon el a viselkedésén.
Bár lehet neked inkább ott a helyed, az meg van, h már nem a középkorban élünk és amit a férjed tesz, azt büntetik? Miért hagyod magad és miért nem lépsz? Az összes válaszoló segíteni akart, te pedig arra sem méltatod őket, h reagálj - ha van más gond is, miért nem mondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!