Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha néha megüt a férjem, mikor ideges?
Nem tudja kezelni, ha vitázunk vmin, az arcomat nem üti meg, csak máshol. Utána próbál bocsánatot kérni, de már ott tartok, h ezek után nem tudom elviselni, ha hozzámér. Ezt ő nem érti és akkor megint durván beszél velem.
Fogalmam sincs mit tegyek.
Szerintem te élvezed, különben nem háborodnál fel azon, aki segítene rajtad.
Hogy mit tegyél? Hagyd magad, adj minél nagyobb felületet, hogy jól csattanjon a keze rajtad.
Komolyan mondom, te megérdemled ezt a párkapcsolatot, ha ilyen nyámnyila vagy, hogy hagyod, hogy megüssön. Idióta.
A leírt válaszokkal értek egyet,de ez neked nem tetszik.
Akkor mondok mást. Üss vissza, ezzel még jobban felhergeled, aztán legfeljebb agyon ver, hát annyi baj legyen.
"Az ilyen tipikus okoskodós válaszoktól kiméljetek már meg. Köszi!"
kíméljetek!
Te meg egy tipikus kapcsolatfüggő szánalmas nő vagy,aki életképtelen,és egy kérdés kell neki ahhoz,hogy el tudja dönteni,maradjon e a nőverő férjével,vagy sem!
Nézzél már magadba légyszíves,mielőtt másokat kritizálsz!
Verd meg az asszonyt mindennap,
ha nincs is rá okod, - neki van.
Remélem gyereketek nincs és nem is akarsz egy ilyen kapcsolatban....
Én mondjuk az első eset után úgy hagytam volna ott mint a szél.
18.
Jaj, hát dehogynem, ha meg lesz a gyerek, akkor majd megváltozik...
A kommented után csak azt tudom mondani, tűrd csak tovább, ha szerinted az a javaslat, hogy ne hagyd ezt, okoskodás...
Te megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!