Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, ha néha megüt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha néha megüt a férjem, mikor ideges?

Figyelt kérdés

Nem tudja kezelni, ha vitázunk vmin, az arcomat nem üti meg, csak máshol. Utána próbál bocsánatot kérni, de már ott tartok, h ezek után nem tudom elviselni, ha hozzámér. Ezt ő nem érti és akkor megint durván beszél velem.

Fogalmam sincs mit tegyek.

2013. júl. 4. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
82%

Ha te kértél választ,minek szólod le azokat?

Annyira nem értem az ilyen buta mint a marék lepke,szánalmas felfogású nőket,annak ellenére,hogy én is nőből vagyok.....

Te is ugyanúgy hibás vagy,mint ő!

Már a legeslegelső alkalomkor el kellett volna hagynod,nem itt siránkozni,és a válaszokat kritizálni!!!

2013. júl. 4. 16:38
 22/61 anonim ***** válasza:
92%

Hagyd ott, vagy tűrd el a verést.

3. verzió nincs. Az ilyenek soha nem fognak megváltozni.

2013. júl. 4. 16:38
 23/61 anonim ***** válasza:
86%

Becsüld meg ezt a ritka jóembert.

Hiszen csak ritkán üt meg, akkor is csak akkor, ha vitáztok, és még arra is ügyel, hogy az arcodat ne üsse meg.

Mit tegyél? Ne vitázz vele, hiszen ő Urad és parancsolód. teljesítsd minden kívánságát, és akkor béke lesz.

2013. júl. 4. 16:40
 24/61 anonim ***** válasza:
90%

MI van,már a reagáláshoz is gyáva vagy?

Írták neked a válaszokat,reagáljál rá szépen.....szted mi lenne a helyes,vagy milyen választ vársz?

Azt hogy minden oké,normális ez egy kapcsolatban?

Vagy,nem baj!Szülj neki 1 gyereket,majd megváltozik??!

Ha valaki a szemedbe mondja az igazat,és nem a lelkedet simogatja,akkor gyáva vagy hozzá,hogy reagálj az illetőnek!

Azért teszi ezt veled a férjed,azért ver,mert TE hagyod neki!

Veled meg lehet tenni!

2013. júl. 4. 16:41
 25/61 anonim ***** válasza:
92%

Én még nem tudtam olyan ideges lenni, hogy megüssem a feleségem.

Egyébként, ha megütném valószínűleg nekem jönne a kis testével(2x akkora vagyok mint ő), esetleg valami eszközt is használna és kiabálna ahogy a torkán kifér. Utánam valószínűleg a kocsim következne.

Szerintem, hagyd ott, nem sok értelme van a kapcsolatotoknak, ebből az állapotból nagyon nehezen tud kilépni. Magyarul kevés az esély, hogy változzon.

2013. júl. 4. 16:45
 26/61 anonim ***** válasza:
96%
Jaj hát csak néha üt meg nem? Nem is látszik? Nem is fáj? Akkor tűrni kell! Szülj vagy 4 gyereket és akkor lesz fain az élet!
2013. júl. 4. 16:46
 27/61 anonim ***** válasza:
94%

Látom a kérdező elbújt,én viszont a normálisabb nőknek üzenném!

Soha ne hagyjátok egy pasinak sem,hogy azt éreztesse veletek,hogy ő felsőbb rendű mint ti,és kezet emeljen rátok!

A verésre soha,semmilyen körülmények között nincs mentség!!

Az erőszak a gyáva,és visszataszító,lelkileg szegény emberek fegyvere,akiknek más eszközük nincsen!

2013. júl. 4. 16:47
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
Verd be sodrófával az autója szélvédőjét,de csak a szélvédőt, máshol ne üsd, aztán kérj tőle bocsánatot.
2013. júl. 4. 16:52
 29/61 anonim ***** válasza:
14%

"

Soha ne hagyjátok egy pasinak sem,hogy azt éreztesse veletek,hogy ő felsőbb rendű mint ti,és kezet emeljen rátok!

A verésre soha,semmilyen körülmények között nincs mentség!!

Az erőszak a gyáva,és visszataszító,lelkileg szegény emberek fegyvere,akiknek más eszközük nincsen!

"

Tévedsz! Ebben az esetben ez egy teljesen spontán ösztönös állapot amibe bele kerül a férj. Normális pillanataiba nyilván sajnálja. Lehet az oka idegi kimerültség, stressz, létbizonytalanság, vitaminhiány vagy az hogy valamelyik szenvedélye éppen nem áll rendelkezésre alkohol, cigaretta stb. Végül is a lényegen nem változtat, ezt az indulatot nagyon nehezen tudja legyőzni, agykontroll, hipnózisos terápia szóval rengeteg idő. Sporttal is lelehet vezetni a feszültséget, talán használhat. De ez mind idő és energia egyszerűbb lelépni esetleg különköltözni egy időre, ha tényleg ennyire odavan érte a hölgy.

2013. júl. 4. 16:59
 30/61 anonim ***** válasza:
100%
Hagy el a ..csába! Vagy ha az nem jön szóba, mert túl nagy "okoskodás" lenne, akkor maradj vele, és tűrd. Mégis mi mást javasolhatnánk? Ebből a kettőből lehet csak választani...
2013. júl. 4. 17:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!