Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartásdíj emelés vagy csökkentés?
Első fokon a bíróság 2 gyermekem után megítélt 80-80 ezer ft tartásdíjat. Fix összeget, nem a százalékos formát választott a bíróság.
Én magam 60-60 ezer ft megfizetését szerettem volna.
Feleségem megfellebbezte az ítéletet, ő 120-120 ezer ft-ot szeretne, én pedig kértem a csökkentést, 60-60 ezer ft-ot tartok reálisnak, annak függvényében, hogy sajnos időközben megszűnt az állásom!
Nem kibújni szeretnék a fizetés alól, ellenkezőleg, magam 60-60 ezer ft megfizetését vállalom. Bár állásom jelenleg még nincs, de úgy vélem a 60-60 ezer ft-ot megpróbálom kigazdálkodni.
Kérdésem, hogy a fentiek függvényében van esélyem a tartásdíj csökkentésre? Volt feleségemnek van esélye egy esetleges emeltetésre? Vagy előfordulhat, hogy helyben hagyja a másodfok az első fokú ítéletet, annak függvényében, hogy időközben állásom megszűnt?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!