Magyar Emberek! Tűrhetetlen hogy mit szeretnének bevezetni az IMF-el. Pl:Nyugdíj csökkentés, korhatár emelés családi pótlékeltörlése, stb. Adót akarnak emelni, és ingatlan adó bevezetése. Talán az ő fizetésüket kellene csökkenteni?
Mo.-n van (majdnem) 10 millió ember. ebből kb. 2 millió nyugdíjas (rendes nyugdíj) és 2 millió 18 év alatti. a maradék 6 millióból kb. 3 millió dolgozik, ebből 1 millió valamilyen állami alkalmazott (akik adókból kapják a fizetésüket)
tehát 1 rendesen dolgozó embernek kell eltartania 1 nyugdíjast, 0,5 állami alkalmazottat és 1,5 nem dolgozót, valamint 4 ember egészségügyi ellátását is fizetheti (plusz a sajátját).
inkább ezen verjed magad...
Csak egyet tehetunk megnyitjuk az arabok ellot Europa kapuit hadd menjenek a dragalatos IMF hazajaig Parizsba.
Komolyan nem ertem miert vedtuk a keresztenyseget:
-nemet megszalas,francia trianon, IMF, megalazzas nap mint nap.Romaniaban mindenfele kovetkezmeny nelkul allamosithatjak a kereszteny reformatus egyhaz tulajdonat az Europai Bizotsag meg mossa kezet hogy hat az birosagi targyalas nem veszi eszre hogy nyilvanso kisebseg ellenes lepes.A k@rva anyukat legszivesebben antraxal szornam meg az egesz nyugatot.
"allamosithatjak a kereszteny reformatus egyhaz tulajdonat az Europai Bizotsag meg mossa kezet hogy hat az birosagi targyalas nem veszi eszre hogy nyilvanso kisebseg ellenes lepes"
Kérlek szépen, a háttérhatalom már régen megüzente az amerikai stonehenge (georgia stones)segítségével, hogy nincs szükségük vallásokra.
„írja a csütörtöki Magyar Nemzet pontosan meg nem nevezett értesüléseire hivatkozva.”
Bocs, nevezz engem gyanakvónak, de amíg a MN(!) írja azt egy meg nem nevezett(!) értesülésére, hogy a kormány(!) mit mondott, addig ez nekem csak hangulatkeltés. Majd amikor az IMF hivatalosan bejelenti, hogy mit akar, akkor fogom ezt értékelni. Jött-ment pletykákat nem veszek komolyan…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!