Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfenyegetett a férjem előző házasságából született fia. Mit tehetek? Gyerektartás megvonás, feljelentés, távolságtartási végzés?!
Férjemnek van egy nagy fia. Nekünk a házasságunkban 2 gyerekünk született. Exneje az elejétől fogva tönkre akart tenni köztünk mindent,pedig én jóval válásuk után jöttem. Fizettük a tartásdíjat,elviseltük a sok hülyeséget,amit az ex csinál,kitalál. Férjem már nem is tudta látogatni a gyereket,mert folyton a vita ment. Én ebbe nem szóltam bele. De betelt a pohár,mert az én gyerekeimnek alig jut vmi,így kértük a tartásdíj csökkentést,mert a gyerek elmúlt 18 és megbukott. Nekünk 2 picink van,de direkt nem szóltam a csökkentésről eddig,mert vhogy megvoltunk. Most már elég nehezen.
A bíróságon veszekedtem az exszel,ő megtartotta a karom,én erre lefogtam a kezét,amiből az lett,hogy meglátszik a körmöm rajta. Biztos fel fog jelenteni.
Ezek után levelezgetésbe kezdtünk,és kiderültek dolgok,miszerint férjem megcsalt engem vele. Lehet igaz,de inkább megint csak egy kitaláció. Közben a fia megfenyegetett engem,és a saját apját is,hogy jó lesz ha nem találkoznunk,mert ez meg az. Közölte azt is,hogy nem a fia többé. Férjemnek is nagyon elege van már,mert a gyereket teljesen ellene nevelték. Azért sem rajong,hogy emiatt most én izgulhatok,mivel féltem a gyerekeimet. Ha vki tud,kérem segítsen! Mi a teendő? Én sosem voltam a gyerek ellen,de mostmár leszek..nem akarom,hogy a közelünkbe kerüljön, az anyjáról nem is beszélve..az a nő beteg.
Azért én megkérdezném a sráctól, hogy ha az ő szemében apja többé nem az apja, akkor miért foglalkozik a magánéletével. Nem mintha alapból bármi köze lenne hozzá. Meg milyen jogon fenyegetőzik. Az anyjával rég elváltak, nektek már van két közös gyereketek, akkor mit pattognak?
Egyébként a fenyegetések miatt neked több jogod lenne feljelenteni az exet, mint neki téged. Mellesleg, a távolsági szerintem nem lenne h*lyeség.
Én sosem értettem az olyan embereket, mint te kérdező vagy a papucs férjed.
Én a férjed helyében jól megvertem volna a fiam és a volt nejem is. Bébaszni a képüket és jó napot!
Az olyan nőket, mint a férjed exe csak verni lehet. Csak abból értenek.
Van azért néhány dolog, amit nem érted a sztoridban.
Egyrészt azt írtad, hogy jóval a válásuk után jöttetek össze, másrészt azt is, hogy lehet, hogy igaz, hogy veled megcsalta a volt feleségét. Most akkor mi van?
Másrészt mi az, hogy feltörte a férjed e-mailjét? Mi az a nő, hekker? Mert egy átlag ember max. akkor tudja a másik címét feltörni, ha a jelszó 1234, vagy a gyerek beceneve. Válasszona férjed normális jelszót és nem töri fel az ex.
Az a baj, hogy ilyen csúsztatások miatt az ember nehezen ad igazat neked a többi leírt dologban is.
Egyébként szép kis pár lehettek, akik egymás haját tépitek a bíróságon. Egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz.
Egyébként mivel fenyegetőznek? Mert azért az sem mindegy.
Őrizd meg jól a leveleket: mentsd le!!! És ha érkezik az értesítés a feljelentésről, akkor lesz mivel megvédened magadat. Mondjuk kérdés, hogy miről szóltak a levelek. Ha te is fenyegetőztél, akkor nem igen alkalmasak arra, hogy megvédd magad.
Mindenesetre én kiszállnék ebből, mondhatni bele sem mentem volna. Intézzék el ezt egymás között. Nem fogom senki haját tépni a bíróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!