Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megfenyegetett a férjem előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfenyegetett a férjem előző házasságából született fia. Mit tehetek? Gyerektartás megvonás, feljelentés, távolságtartási végzés?!

Figyelt kérdés

Férjemnek van egy nagy fia. Nekünk a házasságunkban 2 gyerekünk született. Exneje az elejétől fogva tönkre akart tenni köztünk mindent,pedig én jóval válásuk után jöttem. Fizettük a tartásdíjat,elviseltük a sok hülyeséget,amit az ex csinál,kitalál. Férjem már nem is tudta látogatni a gyereket,mert folyton a vita ment. Én ebbe nem szóltam bele. De betelt a pohár,mert az én gyerekeimnek alig jut vmi,így kértük a tartásdíj csökkentést,mert a gyerek elmúlt 18 és megbukott. Nekünk 2 picink van,de direkt nem szóltam a csökkentésről eddig,mert vhogy megvoltunk. Most már elég nehezen.

A bíróságon veszekedtem az exszel,ő megtartotta a karom,én erre lefogtam a kezét,amiből az lett,hogy meglátszik a körmöm rajta. Biztos fel fog jelenteni.

Ezek után levelezgetésbe kezdtünk,és kiderültek dolgok,miszerint férjem megcsalt engem vele. Lehet igaz,de inkább megint csak egy kitaláció. Közben a fia megfenyegetett engem,és a saját apját is,hogy jó lesz ha nem találkoznunk,mert ez meg az. Közölte azt is,hogy nem a fia többé. Férjemnek is nagyon elege van már,mert a gyereket teljesen ellene nevelték. Azért sem rajong,hogy emiatt most én izgulhatok,mivel féltem a gyerekeimet. Ha vki tud,kérem segítsen! Mi a teendő? Én sosem voltam a gyerek ellen,de mostmár leszek..nem akarom,hogy a közelünkbe kerüljön, az anyjáról nem is beszélve..az a nő beteg.

#fenyegetés #gyerektartás csökkentés #zaklatás.
2013. ápr. 20. 23:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen,persze jól meg lehetne verni...hát egyikünk sem akar börtönbe kerülni.

Másik válaszom,hogy szerintem egyértelműen írtam le,hogy engem csalt meg vele,ha igaz. Szép kis pár...a nő ráncigált meg engem,talán hagyjam magam?

Ezt a kérdést én értelmes válaszok miatt tettem föl,hogy mit tudnék. csinálni,és annak köszönöm,aki így válaszolt.

2013. ápr. 21. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Az előbb még csak azt írtad, hogy megtartotta a karod, most már meg is tépett? Miért kell az ilyenbe belemenni? Állj félre, az, hogy Te is visszaválaszolsz erőszakkal, ugyanolyan szánalmas, mint az, hogy Ő bánt Téged. Ha már évekkel korábban elváltak, mint mielőtt Te a képbe jöttél, akkor miért csalt volna meg vele, a válás után még összejártak, mikor a férjed még egyedülálló volt? Ha igen, akkor lehet, hogy tényleg megcsalt vele. Gyönyörű ez az egész történet, büszkék lehettek magatokra.
2013. ápr. 21. 15:00
 13/13 anonim válasza:

Megtudlak érteni, mint "második feleség"( én is az vagyok), hogy félted a gyerekeidet.Igazából csak az tud megérteni aki hasonló életben él. Csak mi másodikak tujuk mi mindenre képesek az elsők. Sokszor undorító ahogy viselkednek. De ez inteligencia kérdése, nekik nincs.Én , ha van bizonyítékom, biztos feljelenteném a nőt, is meg a gyereket is, engem senki ne fenyegessen.

De elsősorban a férjemmel ülnék le, és mindent megbeszélnék vele. Elmondanám miért jutottam erre a döntésre, mitől félek, mit szeretnék megelőzni. És meg kérdezném mennyire számíthatok rá. Úgyanis, mivel egy pár vagyunk (ráadásul gyerekekkel, akikért felelünk)minden érint mindkettönket.

Ha egyedül megoldja, az lenne a legjobb, ha neked nem kellenne benne részt venni, de ha nincs más mód nehagyd magad. Neked is és gyermekeidnek is jóga van a nyugot, és biztonságos életre. életre.

2013. máj. 18. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!