Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim válnak, feljelentés is lesz, de lesz valami következménye? Mire lehet számítani?
Hát ez kicsit fura.
Hátráltatni akkor tudja anyukád ha apukád konkrét vevöket oda visz és pl nem engedi be öket, vagy már meg van a vevö de anyukád nem írja alá a papírt.
Hogyan hátráltatja?
Szerintem ha ilyen nagy a hadiállapot a szüleiteknél akkor jobban jársz ha te is a mamádhoz költözöl.
Apukádnak semmi baja nem lesz belöle. Inkább a hugodnak mert a rnedörség fogja keresni és haza vitettetni. gondolj bele hogy ott vacsoráznak nyugalomba a mamáddal aztán jön a rendörség és elviszi öt haza. Azért ez elég durva a mamádnak is.
Ez amit csinálnak gyerekes dolog, és ha jót akarsz akkor jelentsd ki ha nem tudnak megegyezni záros határidön belül te is mész a mamásdhoz. ez mindenkinek rossz ami nálatok van.
mielőtt szánalmasnak titulálod, előtte tudakozódj, h ki milyen helyzetben van, nem a pénz miatt csinálja, ezt csak én kérdeztem, azt szeretné, h a húgom ne egy "idegennel", hanem szülővel éljen.
Ez a kérdés azoknak szólt, akik jártasak a témában, nem olyanoknak, akik csak így-úgy ideírogatják a véleményüket, holott nem tudnak semmi háttérinfót, ami nem is érdekes.
Én csak a kérdésemre szeretnék egy választ kapni, ha valaki esetleg találkozott már ehhez hasonlóval.
A húgom 16 éves, ő döntött úgy, hogy apuval együtt elköltöznek, még februárban(egyszerűen megvették őt). Oda van már bejelentve, arra a címre.
Ez a mamához költözés nem menne, nem jövök ki a mamámmal, aki uszít mindenkit, és mindenképpen azt akarja, h minél több pénz maradjon a fiának, ami sok mindenben kimutatkozik.
Nem hátráltatja az eladást, ez csak apu mániája, ami tényleg teljesen alaptalan.
Mindegy. A lényeg, hogy anyád ne tegyen feljelentést! Egyszerűen nem éri meg, és még magának tesz vele rosszat! Ha
pénzbírsággal is sújtják a szülőKET azt nyilván nem anyád fogja kapni... Ez úgy baromság ahogy van. Hülye ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!