Kinek jelezhetem (feljelentés vagy egyéb úton), hogy ha valaki "feketén" bérel és lakik egy lakást? És mi lehet a következménye számára?
A saját tulajdonú lakásodról van szó?
Mert ha nem, akkor semmi közös hozzá, a tulaj dolga ezt elintézni. Legfeljebb a tulajnak jelezheted a helyzetet, aki ha úgy gondolja, megteszi a kellő lépéseket. Ha nem akar tenni semmit, akkor pedig nem a te dolgod intézkedni.
miért zavar ez téged?
még ha az lenne, hogy valami gázt csinálnak az albérlők akkor megértem ,de ellenkező esetben ocsmány dolog.
Ha csak szemét akarsz lenni, akkor én is azt mondom: ne üsd bele mások dolgába az orrod.
Az ember nem jókedvében bérel lakást feketén, hanem mert fehéren kxrva drága lenne. És szerintem nem foglalkoznának a bejelentéseddel, hisz tényleg szinte mindenki feketén bérel, és ez a város érdeke is, hogy ne csesztesse a vidékről jövő embereket, akik itt dolgoznak vagy tanulnak.
Mindenki a saját portáján takarítson először!
Ha te tökéletes vagy, akkor persze tedd meg, de gondolj bele, hogy nem csak a bérbeadónak ártasz!
Ha pedig házon belüli harc van, például a bérlőkkel van probléma, akkor a lakóközösséggel kellene először összefogni, na meg a bérbeadóval kommunikálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!