Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinek jelezhetem (feljelentés...

Kinek jelezhetem (feljelentés vagy egyéb úton), hogy ha valaki "feketén" bérel és lakik egy lakást? És mi lehet a következménye számára?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

A saját tulajdonú lakásodról van szó?

Mert ha nem, akkor semmi közös hozzá, a tulaj dolga ezt elintézni. Legfeljebb a tulajnak jelezheted a helyzetet, aki ha úgy gondolja, megteszi a kellő lépéseket. Ha nem akar tenni semmit, akkor pedig nem a te dolgod intézkedni.

2009. nov. 20. 12:16
 2/17 anonim válasza:
93%
A tulajnak lehet belőle gondja, de az Apeh nagyon ritkán vizsgál ilyen esetet, mert rengeteg ilyen bejelentése van. Az albérlők szerintem 90%-a "feketén" bérel, mert így olcsóbb... :(
2009. nov. 20. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

miért zavar ez téged?

még ha az lenne, hogy valami gázt csinálnak az albérlők akkor megértem ,de ellenkező esetben ocsmány dolog.

2009. nov. 20. 12:28
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem inkább foglalkozz a saját dolgoddal.
2009. nov. 20. 12:28
 5/17 anonim válasza:
61%
Hát ha nincs jobb dolgod,és ettől majd jobban fogsz aludni,akkor az apehnál tehetsz bejelentést. De gondolom nem te vagy a tulaj,mi????
2009. nov. 20. 12:32
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Tipikus magyar dolog! Jelentsdd fel nyugodtan, attól majd jobban érzed magad és neked is jól fog menni a jövőben...
2009. nov. 20. 12:49
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Ha csak szemét akarsz lenni, akkor én is azt mondom: ne üsd bele mások dolgába az orrod.

Az ember nem jókedvében bérel lakást feketén, hanem mert fehéren kxrva drága lenne. És szerintem nem foglalkoznának a bejelentéseddel, hisz tényleg szinte mindenki feketén bérel, és ez a város érdeke is, hogy ne csesztesse a vidékről jövő embereket, akik itt dolgoznak vagy tanulnak.

2009. nov. 20. 12:49
 8/17 anonim válasza:
67%
ezért tart itt ez az ország, mert mindenki a másikkal foglalkozik, ahelyett, h magával törődne. elég szánalmas lehetsz, ha ez kielégít, de hajrá!
2009. nov. 20. 12:59
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
utolsó te is rosszul mondod meg a többiek. Épp az kellene, hogy ne csak magunkkal törődjünk, hanem másokkal is. Csak épp ez alatt nem arra gondolok, hogy tegyünk alá mindenki másnak.
2009. nov. 20. 13:02
 10/17 anonim ***** válasza:
63%

Mindenki a saját portáján takarítson először!

Ha te tökéletes vagy, akkor persze tedd meg, de gondolj bele, hogy nem csak a bérbeadónak ártasz!

Ha pedig házon belüli harc van, például a bérlőkkel van probléma, akkor a lakóközösséggel kellene először összefogni, na meg a bérbeadóval kommunikálni!

2009. nov. 20. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!