Kinek jelezhetem (feljelentés vagy egyéb úton), hogy ha valaki "feketén" bérel és lakik egy lakást? És mi lehet a következménye számára?
persze,a kulákoknak szibériában a helyük..nem tartanak disznót véletlenül a hátsókertben? Emlitsd meg azt is.
Néha azért elképedek ..:-D
Tudjátok nagyon sokan, nagyon okosak vagytok! A véleményem alapvetően nekem is ugyan ez, hogy köcsög dolog! De az egyikőtöknek sem jut eszébe, hogy esetleg lehet olyanról is szó aki a minden rosszat megérdemelne és ha tudnátok miket művel akkor a ti véleményetek lenne az, hogy az ilyen nem ezt hanem sokkal nagyobb "büntetést" érdemelne!
Egyszóval kicsit gondolkozni is kellene mielőtt az embert elhordjátok minden sz..rnak!
Nem ítélni kell hanem gondolkozni!
Máskor írd le akkor az egész történetet, akkor kerek lesz! A Többiek honnan szophatták volna ki, hogy milyen köcsögségeket csinál a szomszédod?
Jelzem nekem most sem derült ki!
Csinálj amit akarsz!
Utolsóval egyetértek..
Te nagyokos vagy, kérdező....
ostoba, aljas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!