Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az szenved akit elhagytak, akit pofára ejtetek?
Saját példám, elváltam, és azóta eltelt bő fél év.
Az exem már talált is párt magának, újrabútorozták a lakást, és már az idén baba projektbe kezdtek, és ráadásul a munkahelyük is stabil.
Én meg elvesztetem a közösen szerzett otthont, azóta a szüleimnél lakom 15év után. Felmondtak a munkahelyemen, és új párom, meg honnét is lenne ennyi idő után?
Hogy tudnak egyesek ennyire gyorsan, és könnyen váltani, és miért áll melléjük még a szerencse is.
A baba projekt azért is fáj, mert már 35 vagyok, és már nagyon vágytam arra, hogy legyen, adott volt minden, a társ, az otthon, a jó fizetés. Összedőlt bennem egy világ, és most mire találok megint egy pasit, akiben bízhatók, és eljutunk a közös otthon, és a baba projektig?
El vagyok keseredve, és dühös vagyok.
Az írtad, hogy célok.
A jó munkahely megtalálása volt az első célunk, aztán a gyűjtögetés önerőre, aztán a lakásvásárlás volt a célunk, a következő cél a baba lett volna.
De ezt ő már nem velem valósította meg.
Nekem ez lett volna a csúcspont, a fő cél, és a boldog család. És eldobott, és egy pár hónapos ismeretség után vállal gyereket? A szerelem meddig tart, mit tud róla ennyi idő után?
Nem értem én ezt, és nem ilyennek ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!