Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki hogyan élte túl, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan élte túl, hogy elhagyták, esetleg elváltak? Mennyi időbe telt túllépni?

Figyelt kérdés

Én ilyen problémával küszködök,és nagyon nehezen viselem:(((

Egyszerűen úgy érzem nem tudok túllépni rajta annyira fáj:(((

2009. aug. 8. 20:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
13%
PFff akkor minek válsz el??
2009. aug. 8. 21:09
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát..nem könnyű. Viszont gyakori eset.

Ki kell elemezni lélektanilag. Mi az ami fáj?

1.Önérzet? Hogy engem elhagytak, kihasználtak, aztán mint egy rossz cipőt elhajítottak? Igen, ez nagyon fájhat. Attól is függhet, mennyire vagy egy büszke alkat. Ha eléggé magabiztosan fogadod, (egyedül is megállok a lábamon, majd találok jobbat, nem szabad semmihez ragaszkodni, most legalább szabad vagyok egy új, izgalmas szerelemre) akkor hamar meggyógyulhat.

2.Maga szerelmes állapot megszűnése fáj? Ez akkor gyógyul meg, ha lesz egy új. Viszont ne hajszold. Várd ki, amig ez jól elmúlik, nehogy a kiéheztetés miatt habzsolni kezdj olyannal, aki nem is neked való. Ha mégis ez történik majd, tudjad előre, hogy ez csak ideiglenes kapcsolat. És mondok valamit. Más is van az életben. Tanulás, utazás, művészet, kiteljesedés. Lehet, hogy több időd marad ezekre. Fejlesztd magadat. így teljesebb lesz az életed, és kívánatosabb is leszel, talán egy igényesebb társsal való kapcsolatra is.

3.A szerelmed személyének az elvesztése fáj? Pont ő? Talán ez a legsúlyosabb helyzet, mert ő nyílván pótolhatalan. Vagy mégse? Mire jól kisírod magadat, lehet, hogy rájössz, hogy magasabbra kell tenned a lécet. Igényesebb lehetsz magaddal is, és komolyabb társat is kereshetsz az előbbinél.

Tehát: zokogj egy jót, aztán godnold át a dolgokat, fel a fejjel!

2009. aug. 8. 21:23
 3/24 A kérdező kommentje:

21:23nak

Köszönöm,iszom a szavaidat!

Igyekszem,de...

2009. aug. 8. 21:32
 4/24 anonim ***** válasza:
59%

Az előző hozzászóló nagyon alapos választ adott.

Én inkább gyakorlati tanácsot mondanék:

Maratoni tévézés, válogatott filmekkel, kebelbarátokkal, és egy- két válogatott finomsággal.

Kiadós utazás. Ahova mindig akartál. Vagy csak a szomszéd hegyekbe.

2009. aug. 9. 15:54
 5/24 anonim ***** válasza:
53%

szerintem keresd meg magad zenében is. az nagyon sokat tud szerintem segíteni, nekem is segített 1-1 szám, amibe el lehet mélyülni. nem tudom miket hallgatsz, de pl. Tankcsapda-Múlik :P tess, még linket is adok: http://www.youtube.com/watch?v=ZP8ijWUZSh0

minden joot!

2009. aug. 9. 16:57
 6/24 A kérdező kommentje:

16:57

Köszönöm,ez tényleg jó,ilyeneket hallgatok.

De tényleg jó lenne valami amitől múlik a fájdalom!!!

2009. aug. 9. 18:26
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
hát igen. én rászoktam a cigire és vérhigítót szedtem. :D aztán vért köhögtem és már nem is gondoltam a csajra. :D ezt azért mondom, hogy ezt ne csináld, mert azóta is sz0p0k a cigivel... mindegy nekem a zene van csak, ami mindig jó, ezért is mondtam neked. :) de remélem kihevered hamarosan, csak sok jó szövegű zene kell és kész. :( lényeg, hogy ne ilyen fos számítógépes legyen. :D
2009. aug. 9. 18:38
 8/24 A kérdező kommentje:

18:38

Nem dohányzom amióta a pasit megismertem,ennek 6 éve,de a múlt hétvégén elszívtam egy szálat:)de nem akarok visszaszokni rá!Nyugtatóval élek:(

2009. aug. 9. 18:47
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

a 18:38 is és a 16:57 és én vagyok, 18:51 :)

ne nyugtatózz, ezek a gyóügyszer dolgok szarok, azóta nem vettem be gyógyszert, mióta a szent jános kórházba kötöttem ki, hehe. valami hobbit keress esetleg vagy zenélj. :D valamit keress, ami leköt.

2009. aug. 9. 18:52
 10/24 A kérdező kommentje:

18:52:)

Igyekszem nem túlzásba vinni,nem akarok kórházba kerülni,de muszáj szednem:(

Kutyázom,szól a rádió,netezek,de ezek csak rövid ideig hatásosak:(

2009. aug. 9. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!