Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet túllépni a váláson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túllépni a váláson?

Figyelt kérdés
Mindkettőnk hibajából tönkrement a házasságunk, nekem még megvannak az érzeseim, de mind hiába, ő mar nem akar semmit helyrehozni, engem meg széttépnek a szép emlékek, nem tudom mihez kezdjek magammal, probaltam ismerkedni is, de masban is csak őt látom, nem tudom elképzelni sem mással az életemet, nem tudom mihez kezdjek. F/27
2011. ápr. 25. 06:31
 1/5 anonim ***** válasza:
probalj inkabb a rossz emlekekre gondolni.ha az ember elveszit valakit hajlamos csak a jora emlekezni. ha o mar nem akar semmit akkor biztosan elmultak az erzelmei. csak az ido segithet es egy uj kapcsolat! sok sikert!
2011. ápr. 25. 06:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem válásom ugyan nem volt, de egy-egy kapcsolat vége után ha elgyengültem, mindig a rossz emlékekkel próbáltam magam visszarángatni.. Jah és próbáld lefoglalni magad.. az idő úgyis rendezi ezt benned. Ha benne ez már visszafordíthatatlan, akkor úgysem tudsz mit tenni sajnos.. De ez nem jelenti, hogy vége a világnak.. lehet, ez Neked egy tanulólecke volt, hogy hogy ne csináld... lesz még egy nő biztosan, akivel igenis fogtok harcolni a házasságotokért! Sok sikert a túllépéshez..
2011. ápr. 25. 06:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Hagyj időt magadnak! Ne akarj most rögtön egy új, tartós kapcsolatot! Amíg az emlékek erősek, amíg a szíved közepén ő van, addig minden újabb próbálkozásod csak kudarccal végződhet!

Persze nem kell begubózni, de az újabb ismeretségeket nem szabad most még "teljes gőzzel" indítani.

Azt írod, "mindkettőnk hibájából": gondold végig, ha a feleséged az, aki ennek véget akar vetni, vszínű, hogy ő kapta a több sebet kettőtök közül. Gondold végig, hogy hol, mikor, mit rontottál el és vond le belőle a tanulságot. Persze ilyenkor előjön az emlékek között az is, hogy "de ő meg ezt és ezt tette, mondta stb." = azokon a dolgokon őneki kell elgondolkodnia, ha egy újabb kapcsolatban nem akarja ugyanazokat a hibákat majd elkövetni.

Ha őszinte vagy önmagadhoz, és önmagad előtt belátod a saját tévedéseidet, az már egy jó alap lesz arra, hogy amikor majd valóban tartós új kapcsolatot építesz, jobban odafigyelsz annak megóvására.

Másrészt számtalan esetben történik meg, hogy a házastársak hivatalosan is elválnak, eltelik 3-4 év, mindketten próbálkoznak mással, és rájönnek, hogy csak a volt házastárs az igazi. Azóta ismét együtt élnek (igaz, hogy papír nélkül) boldogságban, megértésben. De az egész válás, egyebek arra jó volt, hogy mostmár igazán meg tudják becsülni a másikat. Sosem tudni, mit hoz még az élet, de idő kell neked is és a másiknak is.

2011. ápr. 25. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha nem fogod elfelejteni még ha majd mással is fogsz élni.Az idő amugy is mindent megszépít. Ha nincs gyermek akkor könnyebb lesz a szakítás. Ne keress egyenlőre másikat. Foglald el magad. ha mind ketten hibásak voltatok akkor még szemrehányással sem lehettek egymás iránt. Egyenlőre ne keressétek egymást.Le kell, hogy tisztuljon a kapcsolatotok és az eredménye hoz majd uj változást vagy nem !
2011. ápr. 25. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat.
2011. ápr. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!