Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki hogyan élte túl, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan élte túl, hogy elhagyták, esetleg elváltak? Mennyi időbe telt túllépni?

Figyelt kérdés

Én ilyen problémával küszködök,és nagyon nehezen viselem:(((

Egyszerűen úgy érzem nem tudok túllépni rajta annyira fáj:(((

2009. aug. 8. 20:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
aha.. mindenesetre soksok sikert:) beszélgess valakivel sokat, ha van a közeledben valaki, akivel lehet. nem feltétlen a srácról, pont hogy nem róla, hogy elfelejtsd meg lehet a sráccal is kéne beszélned, vagy nem? hátha tisztázni lehet a bajt. :)
2009. aug. 9. 19:08
 12/24 A kérdező kommentje:

19:08

Köszönöm!Igyekszem!Beszélgetek én már lassan egyedül is:))

Sajnos nem nagyon van akivel beszélhetnék,akik lennének,messze vannak,neten tudok csak.

A pasival meg nem akarok beszélni,és ezt már nem lehet tisztázni:( Tisztázta ő,elköltözött:(

A kutyám maradt csak nekem,de legalább ő szeret és én is őt:)

2009. aug. 9. 19:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz! Ne süllyedj, hanem emelkedj!
2009. aug. 9. 20:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
nem ismerkedés szempontjából vagyok ezen a honlapon regisztrálva, de írj egy mailt. :) és ja ne süllyedj, emelkedj ez jó. :)
2009. aug. 9. 21:02
 15/24 anonim válasza:
83%
az az igazság,hogy csinálhtsz akármit,ez még egy darabig nagyon fog fájni,és én nem tanácsolom,hogy keress mást,mert a régit fogod benne keresni,és mikor rá jössz,hogy ez nem ő akkor majd el küldöd,és ujra ott lesz egy fájó szív,amit igazából nem is igy akartál!keresd meg a legjobb barátnődet üljetek be valahova panaszkodd ki magadat (olyannal menj aki szívessen meg hallgat) rúgj be ahogy csak bírsz,de elötte fogadd meg,hogy ez lesz az utolsó,hogy róla beszéltél!nem lesz egyszerű,de hidd el első lépésnek nem rossz!
2009. aug. 11. 20:17
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Látogass ide, várunk szeretettel! :)

2009. aug. 13. 15:58
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem eszembe jutott még egy dolog.Amikor a párom elhagyott maradt utána egy csomó emlék.Rengeteg.Tele volt vele a lakás,a telefonom,a rengeteg levél,fénykép,minden.Amikor már jól kibőgtem magam,fogtam egy nagy dobozt és mindent beleraktam.Mindent!Lecseréltem a telefonom,hogy a benne maradt sms-eket még véletlenül se olvassam el újra meg újra.Ráadásul a csengő és sms hangra mindig összeugrott a gyomrom,mert rá emlékeztetett.Szóval tegyél bele mindent egy dobozba és tedd a beépitett szekrény aljába,vagy bárhova,amit ritkán használsz szekrénybe.Ne dobj ki semmit!Ez egy jó tanács.Nagyon fogod bánni.Ha elmúlik a fájdalom vagy a haragod és később lesz másik párod,gyerekeid egyszerűen már nem lesz rossz elővenni ezeket,mert az életed egy része volt és alakitott rajtad.

Amit még javasolnék,kicsit talán uncsi is lesz,de váltztass valamin.Új frizura,új ruhák,másik ágy vagy egy fogyókúra.Mindegy mi az,de az új életed első lépése legyen.Ha eddig nem sminkeltél akkor tedd azt,figyeld a reakciókat,nő az önbizalmad.Tényleg mindegy mi az,csak változtass valamin!Ezeket tudom javasolni és ne add fel!!!!

2009. aug. 13. 21:36
 18/24 anonim válasza:
100%

Fájdalmas dolog az biztos, idő kell míg begyógyúlnak a sebek és újra teljes értékűnek érzed magad. Sokat segíthet a pozitvín próbálsz meg gondolkozni és megpróbálsz mint kívűlálló mérlegelni. Fogd fel úgy, hogy lezárúlt egy fejezet az életedben, de jön valami új valami jobb. Mozdúlj ki sokat otthonról, járj társaságba minnél többet!!!

A nyugtatót meg ne szedd, mert gyorsan hozzászokik a szervezeted, és nehéz lesz leszokni róla...és egy férfi sem ér annyit, hogy tönkre menj, főleg ha ő hagyott el..

2009. aug. 14. 01:49
 19/24 anonim válasza:
100%
A legfontosabb, hogy minél hamarabb találd meg önmagad.Nézz magadba, fedezd fel az értékeidet, és ezekre támaszkodva építsd újra magad. A régit meg rázd le magadról, mint kutya a vizet.
2009. aug. 14. 02:00
 20/24 anonim ***** válasza:

Írd meg, milyen lépéseket tettél az emelkedésre! Azért kérdem, mert hogy azt írtad, ez jó! Szóval, léptél már valamit? A kutya aranyos dolog, de a süllyedés kategóriába tartozik.

Amit most érzel, azok elvonási tünetek. Úrrá kell lenned rajta. A frrrrancccba a nyugtatókkal! Értékeld fel magad! Gyerünk! Mászni fel a létrán! Mit tettél eddig? Hány lépcsőt mentél?

2009. aug. 14. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!