Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért az szenved akit elhagyta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az szenved akit elhagytak, akit pofára ejtetek?

Figyelt kérdés

Saját példám, elváltam, és azóta eltelt bő fél év.

Az exem már talált is párt magának, újrabútorozták a lakást, és már az idén baba projektbe kezdtek, és ráadásul a munkahelyük is stabil.

Én meg elvesztetem a közösen szerzett otthont, azóta a szüleimnél lakom 15év után. Felmondtak a munkahelyemen, és új párom, meg honnét is lenne ennyi idő után?

Hogy tudnak egyesek ennyire gyorsan, és könnyen váltani, és miért áll melléjük még a szerencse is.

A baba projekt azért is fáj, mert már 35 vagyok, és már nagyon vágytam arra, hogy legyen, adott volt minden, a társ, az otthon, a jó fizetés. Összedőlt bennem egy világ, és most mire találok megint egy pasit, akiben bízhatók, és eljutunk a közös otthon, és a baba projektig?

El vagyok keseredve, és dühös vagyok.

2009. okt. 11. 19:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
nem kell buslakodni miert nem mész moziba vagy valahová biztos ott is buslakodik egy férfi azt hiszem nem kellet volna enyit várni egy babára ne legyen igazam nem azért hagyott el lehet olyan nö kellettneki aki rögtön bele vágot egy babába én is ennyi idös vagyok nem késö még 40 nen sem szulni sok sikert
2009. okt. 11. 19:51
 2/15 anonim válasza:
arra gondolj hogy lehet olyan férfit ismersz meg.hogy még a volt férjednek hálás leszel
2009. okt. 11. 19:54
 3/15 anonim válasza:
minden roszban van valami jo várd ki a végét
2009. okt. 11. 19:56
 4/15 anonim válasza:
Van egy barátnöm elhagyta a férje ki tette az autojára szingli vagyok rögtön lelt magának valakit és még valami körulöttuk kis faluk vannak a falu amelyikben lakik 500 fös ezt tedd meg?
2009. okt. 11. 20:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Szupeeeeeerrrrrrrrrr!
2009. okt. 11. 20:14
 6/15 Srapnel ***** válasza:

Kedves Kérdező! Mivel az elhagyó okkal hagyja ott az elhagyottat és az ő döntése, ezért az elhagyott szenved mindig. A többivel kapcsolatban meg nem fogok itt semmit érő apróságokat mondani. A világon sohasem volt igazság és sohasem lesz. Meg mindenhonnan van lejjebb. Az, hogy melléjük hogy áll és hogy nem, a szerencse, már közömbös. Nincs közöd hozzájuk, idegen emberek lettek. A saját életeddel kell foglalkozni. Van, akinek egy nagy váltás segít, van, akinek meg minden nap egy kis lépés. Foglalkozz kicsit magaddal, értsd meg, mi miért volt, mikor mit nem kellett volna, vagy kellett volna csinálni. Törődj a külsőddel is, sportolj, elevenítsd föl régi kapcsolataidat, főleg azokkal, akik hasonló helyzetben vannak. Az elkeseredettség és düh pedig helyénvaló ebben a helyzetben, de majd múlnak.

Gondolj még arra is, hogy az exed, a felesége, a gyerekük fontossága meg eltörpül ahhoz képest, akivel végül leéled az életed. Ő lesz fontos. A többiek meg csak a múlt.

2009. okt. 11. 20:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Tetszik amit írtál. Csak nehéz.
2009. okt. 11. 21:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Csak azért írom le a történetemet, hogy lásd lehet még jobb is. Én 31 éves koromban költöztem el a volt férjemtől. Előtte több éven keresztül próbáltam egyedül megmenteni a házasságunkat, aztán rájöttem, hogy nem tudok egyedül tenni semmit, ha a másik nem partner benne. Utáltam az egész világot, amikor a volt férjem azzal állt elém, hogy már nem szerelmes belém és szerinte nem működik a házasságunk (persze, azért tenni kellett volna, hogy működjön) és váljunk el. Képes voltam az utcán elsírni magam, annyira el voltam keseredve. Aztán amikor túljutottam a dolgon magamban (de nagyon nehéz volt), onnantól teljesen másképp láttam a helyzetem és arra gondoltam, hogy majd talán később látni fogom ennek az egésznek az értelmét, hogy miért történt. Ahogy eljöttem tőle, rá egy hónapra megismerkedtem a második férjemmel, aki teljesen más személyiség, sok a közös bennünk, imádjuk egymást és van már egy gyönyörű 17 hónapos kislányunk. Annak előtte annyira el voltam keseredve, hogy azt gondoltam, nekem sosem lesz gyerekem, mert a 10 éves házasságomban ebben (sem) értettünk egyet a volt férjemmel. Aztán mégis 180 fokos fordulatot vett az életem. Persze ahhoz, hogy ilyen hamar párt találjak, kellett az, hogy én addigra már feldolgoztam azt, hogy tönkrement a házasságom, hogy a férjem nem szeret már. Nyilván ha ez nincs, akkor sokkal később nyitok a világ felé. Neked is hasonló boldogságot kívánok, remélem egyszer meglátod, hogy miért kellett ennek így történnie.
2009. okt. 12. 08:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem még fáj, túl sokat rágódom rajta, és amikor azt hiszem, hogy kezdek jobban lenni, akkor találkozom olyannal, vagy látok olyant, ami feltépi a sebeket. Pedig, de jó lenne már nem ezen rágódni, hanem a jövőbe tekinteni.
2009. okt. 12. 08:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, igen, ezért mondtam, hogy ez neked biztosan nehezebb, mert még nem vagy túl rajta. De annyit azért tudsz tenni, hogy sok olyan dolgot csinálj, amit szeretsz, akármit, ami elvonja a figyelmedet erről az egészről. És tudatosan soha ne keress alkalmat arra, ami feltépi a sebeket (pl. találkozás vele a párjával, akárcsak nézegetés az iwiw-en stb...). Próbálj túllépni rajta, tudom, mondani könnyű, de túl lehet lépni rajta én is túltettem magam és még millió más ember!
2009. okt. 12. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!