Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az szenved akit elhagytak, akit pofára ejtetek?
Saját példám, elváltam, és azóta eltelt bő fél év.
Az exem már talált is párt magának, újrabútorozták a lakást, és már az idén baba projektbe kezdtek, és ráadásul a munkahelyük is stabil.
Én meg elvesztetem a közösen szerzett otthont, azóta a szüleimnél lakom 15év után. Felmondtak a munkahelyemen, és új párom, meg honnét is lenne ennyi idő után?
Hogy tudnak egyesek ennyire gyorsan, és könnyen váltani, és miért áll melléjük még a szerencse is.
A baba projekt azért is fáj, mert már 35 vagyok, és már nagyon vágytam arra, hogy legyen, adott volt minden, a társ, az otthon, a jó fizetés. Összedőlt bennem egy világ, és most mire találok megint egy pasit, akiben bízhatók, és eljutunk a közös otthon, és a baba projektig?
El vagyok keseredve, és dühös vagyok.
Kedves Kérdező! Mivel az elhagyó okkal hagyja ott az elhagyottat és az ő döntése, ezért az elhagyott szenved mindig. A többivel kapcsolatban meg nem fogok itt semmit érő apróságokat mondani. A világon sohasem volt igazság és sohasem lesz. Meg mindenhonnan van lejjebb. Az, hogy melléjük hogy áll és hogy nem, a szerencse, már közömbös. Nincs közöd hozzájuk, idegen emberek lettek. A saját életeddel kell foglalkozni. Van, akinek egy nagy váltás segít, van, akinek meg minden nap egy kis lépés. Foglalkozz kicsit magaddal, értsd meg, mi miért volt, mikor mit nem kellett volna, vagy kellett volna csinálni. Törődj a külsőddel is, sportolj, elevenítsd föl régi kapcsolataidat, főleg azokkal, akik hasonló helyzetben vannak. Az elkeseredettség és düh pedig helyénvaló ebben a helyzetben, de majd múlnak.
Gondolj még arra is, hogy az exed, a felesége, a gyerekük fontossága meg eltörpül ahhoz képest, akivel végül leéled az életed. Ő lesz fontos. A többiek meg csak a múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!