Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem miért majmolja a feleségemet?
Mondjuk rólad is megvan a véleményem, ha bele lehetett kergetni egy házasságba. A nagykorú emberek általában onnan ismerszenek meg, hogy tudnak önállóan dönteni.
És ne beszélj így valakiről akivel együtt éltél, mert ez is csak neked szegénységi bizonyítvány. (Tudniillik te voltál az a barom aki a "sárkánnyal" együtt élt)
Valószínű csak divatosan öltözködik. És ez neked majmolásnak tűnik. Kicsit sokat képzelsz magadról.
MI a bánatért tartod számon hogy válás után hány kapcsolata volt?!Közöd?
Nyilván azért ment anno hozzád mert az ilyen kaliberű pasik tetszenek neki, és azért olyasmik( alkatra) az új pasik is
Igen, én sem értem, amikor valaki az exét minden szemétnek elmondja, mert hát egyszer ő választotta. Valamiért szerette. Ha meg lehordja, azzal csak magát piszkolja, hogy egy "ilyen" emberrel volt együtt nem? Én tulajdonképpen mindenkire, akihez közöm volt, úgy gondolok vissza, hogy még mindig tudom mit szerettem bennük akkor. Hogy nem működött az már más dolog.
A hasonló kaliberű pasik, pedig azért van, mert van egy konkrét ízlése. abba a kategóriába tartoztál te is anno
"ha tudnád milyen házasságom volt mellette"
Miért nem váltál el hamarabb?
5 éve elváltál és még mindig nem tudsz nem vele foglalkozni :S
Azt hiszem Te vagy a beteges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!