Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem miért majmolja a feleségemet?
ez példa arra, hogy a férfiak és a nők nem értik meg egymást. Ez sok konfliktus oka. Most tulajdonképpen mi sem értjük meg a kérdezőt. Azt mondjuk rá, hogy "hülye pasi", pedig lehet, hogy ne így van.
De a lényeg, hogy tényleg ne foglalkozz a volt feleségeddel! csak az a legjobb megoldás ilynekor
És ha a anyukád kijelenti hogy nem tetszik a mostani feleséged vállj el.Akkor hogy állsz ellen a "nyomásnak"?
Vagy megint megteszed anyuci kedvéért azt amit nem akarsz?
Nem kell törődnöd vele! Ő már a múlt, kettéválta aaz útjaitok. T lezártad, megtaláltad a kedvesedet. Ő meg talán próbál tanulni belőle, az nem baj. Ez sak az ő ügye, te kívülálló személő vayg, annak is csak alkalmi.
Keresi az útját, ez a dolga. Neked csak a mostani életeddel kell törődni. Vele megtetted: mutattál neki egy példát. Több dolgod nincs.
Nem véletlenül kellett összeházasodnotok: talán neki volt rád szüksége, hogy tovább tudjon lépni.
Neked is, hogy a saját utadat merd járni. Megtanítottátok egymást arra, amire kellett, most békében menjen ki-ki a maga útján!
Ne bántsátok már szegényt!!
Úgysem fogja a két tábor megérteni egymást.
Az én párom is így szidta az előző élettársát.Volt mindenféle idegbeteg tyúk,elkényeztett liba,stb.
Gondoltam,szegény férfi,mennyit szenvedhetett,erre a csaj az új párjával szinte a szomszédunkba költözött.Normálisnak ismertem meg,már amennyit beszélgettünk,de amikor először megláttam,azt hittem,dobok egy hátast,mintha tükörbe néztem volna!!!
Akkor ő is engem utánoz?
Te kedves Kérdező,árulj el valami ismertetőjegyet magadról,mert lehet,hogy a férjem vagy:-):-):-):-)
Na, magadra borítottad a menyecskéket. Látod, csak jobb ha hallgatsz! Egy nő.
Férfi és anyóskedvelő .
Pontozz le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!