Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az exem miért majmolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem miért majmolja a feleségemet?

Figyelt kérdés
5 éve váltam el, új család neki is és nekem is, mégis mikor összefutunk mindig az az érzésem, hogy utánozza öltözködésben, stilusban a feleségemet? Nagyon rossz érzés, mert megmondom őszintén mikor meglátom undorodom tőle. Olyan, mintha még most is belém csimpaszkodna.
2009. okt. 9. 12:42
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
35 éves vagyok, aki szereti az édesanyját, igen sokat számit, ha az embert nyomás alatt tartják, de túl leszek ezen a problémán is lányok.
2009. okt. 9. 13:19
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

ez példa arra, hogy a férfiak és a nők nem értik meg egymást. Ez sok konfliktus oka. Most tulajdonképpen mi sem értjük meg a kérdezőt. Azt mondjuk rá, hogy "hülye pasi", pedig lehet, hogy ne így van.

De a lényeg, hogy tényleg ne foglalkozz a volt feleségeddel! csak az a legjobb megoldás ilynekor

2009. okt. 9. 13:19
 33/38 anonim ***** válasza:
56%

És ha a anyukád kijelenti hogy nem tetszik a mostani feleséged vállj el.Akkor hogy állsz ellen a "nyomásnak"?

Vagy megint megteszed anyuci kedvéért azt amit nem akarsz?

2009. okt. 9. 13:21
 34/38 anonim ***** válasza:
26%
persze, biztos szereted az édesanyádat. azért hagytad azt is, hogy döntsön helyetted. de a jövőben meg kell, hogy fofduljon a folyamat. te is adhatsz neki tanácsot és el kell érned, hogy ő is csak tanácsot adjon és ne az akaratát erőltesse rád. meg kell értetned vele, hogy nem vag y már a kisfia. ez eleinte fájni fog neki, de mindkettőtöknek jobb lesz. Egyke vagy?
2009. okt. 9. 13:22
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell törődnöd vele! Ő már a múlt, kettéválta aaz útjaitok. T lezártad, megtaláltad a kedvesedet. Ő meg talán próbál tanulni belőle, az nem baj. Ez sak az ő ügye, te kívülálló személő vayg, annak is csak alkalmi.

Keresi az útját, ez a dolga. Neked csak a mostani életeddel kell törődni. Vele megtetted: mutattál neki egy példát. Több dolgod nincs.

Nem véletlenül kellett összeházasodnotok: talán neki volt rád szüksége, hogy tovább tudjon lépni.

Neked is, hogy a saját utadat merd járni. Megtanítottátok egymást arra, amire kellett, most békében menjen ki-ki a maga útján!

2009. okt. 9. 13:29
 36/38 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már szegényt!!

Úgysem fogja a két tábor megérteni egymást.

Az én párom is így szidta az előző élettársát.Volt mindenféle idegbeteg tyúk,elkényeztett liba,stb.

Gondoltam,szegény férfi,mennyit szenvedhetett,erre a csaj az új párjával szinte a szomszédunkba költözött.Normálisnak ismertem meg,már amennyit beszélgettünk,de amikor először megláttam,azt hittem,dobok egy hátast,mintha tükörbe néztem volna!!!

Akkor ő is engem utánoz?

Te kedves Kérdező,árulj el valami ismertetőjegyet magadról,mert lehet,hogy a férjem vagy:-):-):-):-)

2009. okt. 9. 13:48
 37/38 anonim ***** válasza:

Na, magadra borítottad a menyecskéket. Látod, csak jobb ha hallgatsz! Egy nő.

Férfi és anyóskedvelő .

Pontozz le!

2009. okt. 9. 23:18
 38/38 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy közünk van egymáshoz, mert a feleségem nem látogatja ezt az oldalt. Tényleg vannak beteges emberek, csak vannak akik ezt nem veszik észre.
2009. okt. 12. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!