Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 1,5 éve elköltöztem, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 17:40
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy a vetélés miatt jön vissza.

Sőt valószínű ha vetélés után vissza akar jönni,akkor ő is örül,hogy így alakult.

2013. aug. 25. 18:58
 52/59 anonim ***** válasza:

mi tortent azota?

Nem nagyon ertem hogy ilyen gyorsan elfelejted hogy utanad masnak igert orok huseget es szerelmet ELVETTE felesegul !!!

ez neked nem jelent semmit??? gyereket csinaltak kozossen!!

szerintem mindenkinek jobb lenne ha a pasi egy kicsit egyedul lenne.

erhetetlen

2013. aug. 25. 19:44
 53/59 A kérdező kommentje:

azóta együtt voltunk júniusban 2 hetet

majd eljöttem, mert ivott és szomorkodott, hogy fura a ahelyezt meg minden

aztán megint összejött a nővel, elmentek nyaralni, majd 4 hét után elvielg megint végleg szakítottak, aztán próbálkozott mással

és most megint megkeresett, mondván, hogy fontos neki a család

most mit tegyek???? vélémyeket várok

2013. aug. 28. 07:47
 54/59 anonim ***** válasza:

ne tedd elment megcsalt ujra megnosult gyereket csinalt majd ujra veled volt majd ujra a masik novel majd megint masikkal.

Az a helyezet fogalma sincs mit akar.

A legjobb megszakitani a kapcsolatot vele erzelmileg es adni neki 6 honap gondolkodasi idot addig rendezze az eletet es az erzelmeit akkor majd ujra beszletek.

Ha bedolsz neki most akkor soha nem fog teged komolyan venni es csak anyukanak kenyelemnek fog hasznalni olyan basisnak ahonnan lehet elni csajozni stb.

2013. aug. 28. 09:10
 55/59 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy te nem az anyukája vagy, ahol még mindig fent van tartva a szobája és felejtsen el téged. Ennyire nem lehetsz ostoba, hogy lábtörlőnek használjon.
2013. aug. 28. 09:46
 56/59 A kérdező kommentje:

tudom is az eszemmel

de azért sajnálom is kicsit

2013. aug. 28. 11:47
 57/59 anonim ***** válasza:

Sajnald magad es a gyereked

Mi inkabb teged sajnalunk.

2013. aug. 28. 12:55
 58/59 anonim ***** válasza:
Azt sem tudja az emberke, mit akar, iszik... kell ez neked? Inkább kutyát vegyél magadnak, abból is van rengeteg sajnálnivaló. A volt férjednek meg meg kell tanulnia, hogy nem mindig lehet visszanyaliznia magát másokhoz.
2013. aug. 28. 18:15
 59/59 anonim ***** válasza:
Változatlanul azt mondom, hogy ez se neked, se a gyerekeidnek nem jó. Felejtsd el ezt az "újrakezdősdit", keress olyat, akivel egészséges kapcsolatot tudsz kialakítani és jó példát mutatsz a gyerekeknek.
2013. aug. 28. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!