Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?
Nem biztos,hogy a vetélés miatt jön vissza.
Sőt valószínű ha vetélés után vissza akar jönni,akkor ő is örül,hogy így alakult.
mi tortent azota?
Nem nagyon ertem hogy ilyen gyorsan elfelejted hogy utanad masnak igert orok huseget es szerelmet ELVETTE felesegul !!!
ez neked nem jelent semmit??? gyereket csinaltak kozossen!!
szerintem mindenkinek jobb lenne ha a pasi egy kicsit egyedul lenne.
erhetetlen
azóta együtt voltunk júniusban 2 hetet
majd eljöttem, mert ivott és szomorkodott, hogy fura a ahelyezt meg minden
aztán megint összejött a nővel, elmentek nyaralni, majd 4 hét után elvielg megint végleg szakítottak, aztán próbálkozott mással
és most megint megkeresett, mondván, hogy fontos neki a család
most mit tegyek???? vélémyeket várok
ne tedd elment megcsalt ujra megnosult gyereket csinalt majd ujra veled volt majd ujra a masik novel majd megint masikkal.
Az a helyezet fogalma sincs mit akar.
A legjobb megszakitani a kapcsolatot vele erzelmileg es adni neki 6 honap gondolkodasi idot addig rendezze az eletet es az erzelmeit akkor majd ujra beszletek.
Ha bedolsz neki most akkor soha nem fog teged komolyan venni es csak anyukanak kenyelemnek fog hasznalni olyan basisnak ahonnan lehet elni csajozni stb.
tudom is az eszemmel
de azért sajnálom is kicsit
Sajnald magad es a gyereked
Mi inkabb teged sajnalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!