Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?
Kedves kérdező!
Neked kell döntened, más lehet nem kezdené újra.. És azért te sem fogod, mert ők nem akarnák?
Döntés rajtad áll, ha szeretnéd, próbáljátok meg újra.
Annak van igaza, aki megkérdezi, hogy tényleg az alapján döntesz-e, amiket itt írnak...
Találkozz vele, ha gondolod. Ha sírsz, az sem tragédia. Csak figyelj oda a belső jelzésekre, és ne haladj gyorsabban, mint kéne. Érezni fogod a jeleket. Minden kérdést feltehetsz neki, amit akarsz, és talán a válaszok is segítenek. Csak légy őszinte magaddal, ez a lényeg.
Még akkor sem kezdenék olyan férfival, aki elhagyja a feleségét miután elvetélt, ha előtte nem csalt volna meg és hagyott volna már el engem is. Na de így meg duplán nem.
Ez nem férfi, ez egy gerinctelen féreg.
Most nem azért , de itt tényleg vannak olyanok akik megbocsátanának, egy ilyen embernek? Normálisak vagytok?
Mit lehet, egy ilyen férfin enni? Egyszerűen épp ésszel fel nem fogom!
Én biztos nem mennék vissza hozzá. Életem legnagyobb hibája lenne.
Tehát röpke másfél évben a férjed programjában szerepelt:
- elhagyta a nejét és a kisgyerekét
- összeházasodott a szeretőjével
- a nő elvetélt
- ő pár hónap alatt elhagyta, miután a nő nyilván eléggé maga alatt lehetett az elment babája miatt
- elvált a második nejétől
- most kuncsorogna vissza hozzád
Te pedig volnál olyan balga, hogy egy ilyen nyilvánvalóan jellemtelen férfival, aki csak úgy ugrál egyik nőről a másikra, és te még a gyerekeddel takaróznál, hogy ez az ő érdeke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!