Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 1,5 éve elköltöztem, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 17:40
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
79%
Ennek kvázi mi köze a kérdéshez? Vagy az is fontos infó, hogy az elhagyott nőnek hányszor volt az elmúlt évben hüvelygombája?
2013. jún. 9. 19:18
 32/59 anonim ***** válasza:
93%
Ki van zárva.
2013. jún. 9. 19:24
 33/59 A kérdező kommentje:
a kérdéshez annyi köze, hogy azért szerintem nem mindegy, hogy valakit egyedül kell megszokni vagy még van gyerek is, ami ugye sok konfliktus forrása
2013. jún. 9. 19:32
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mondjam azt,hogy lehet,hogy tanul a dologból ha ez zavarta és legközelebb gyerektelen nővel kezd,addig pedig kipiheni magát nálad,mint egy szigeten,aztán szerintem továbbhajózik?
2013. jún. 9. 19:37
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom, már eldöntötted magadban, mindenképp találkozni fogsz vele, és 60-80% az esélye hogy visszamész hozzá. Csalódottságot éreztem a válaszodban, amikor láttad hogy nem mennének vissza...

Viszont én is csatlakoznék ahhoz a csoporthoz, akik az ég világon semmiért se mennének vissza. Ha nem kavart volna közben másik nővel, egyedül lett volna 1,5 évig, vagy valami, és persze a szakítás oka is közrejátszana, akkor talán. De így semmiképp nem tenném. Ha pedig tudom, hogy nekem még fáj, és csak elbőgném magam, nem is találkoznék vele.

2013. jún. 9. 19:50
 36/59 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, köszi a választ

lehet igazad van kb. 60 % hogy találkozom vele

aztán majd meglátjuk mi lesz..

2013. jún. 9. 19:51
 37/59 anonim ***** válasza:
94%
HÁt hallod. Te megérdemled ezt a tetűt.
2013. jún. 9. 20:13
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én kiolvasom a soraidból, ez a férfi menekül a gondok elől. Ahogy egyszer elhagyott, megy máskor is. Már csak el kell döntened, hogy kiteszed e magadat és a gyereket ennek még egyszer.
2013. jún. 9. 20:22
 39/59 anonim ***** válasza:
92%

"60 % hogy találkozom vele"-Az írásodból ítélve 100%.

"aztán majd meglátjuk mi lesz.."-Megmondom mi lesz:visszafogadod,majd szépen amikor úgy érzed minden patent,ismét lelép.Amint látod,megtette már,miért ne tenné meg újra?Tök fölösleges átbeszélni vele a dolgokat,fűt-fát ígér,azért hogy vedd vissza,te meg ahogy elnézem visszaveszed.Aztán jön a nagy villámcsapás,mert megint talál valakit magának....Bocsi hogy katyvaszos a véleményem,de kicsit ideges lettem.Mindenki próbál segíteni,de te ennek ellenére képes lennél újra szóba állni ezzel a......

2013. jún. 9. 21:01
 40/59 anonim ***** válasza:
92%

jól esik lábtörlőnek lenni? nagyon meg fogod bánni amit most csinálsz, és a legszomorúbb, h még a gyerekedet is kiteszed ennek.

semmi önbecsülésed nincs ha még egyszer szóba állsz egy ilyen pondróval.

2013. jún. 9. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!