Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?
Én úgy látom, már eldöntötted magadban, mindenképp találkozni fogsz vele, és 60-80% az esélye hogy visszamész hozzá. Csalódottságot éreztem a válaszodban, amikor láttad hogy nem mennének vissza...
Viszont én is csatlakoznék ahhoz a csoporthoz, akik az ég világon semmiért se mennének vissza. Ha nem kavart volna közben másik nővel, egyedül lett volna 1,5 évig, vagy valami, és persze a szakítás oka is közrejátszana, akkor talán. De így semmiképp nem tenném. Ha pedig tudom, hogy nekem még fáj, és csak elbőgném magam, nem is találkoznék vele.
kedves utolsó, köszi a választ
lehet igazad van kb. 60 % hogy találkozom vele
aztán majd meglátjuk mi lesz..
"60 % hogy találkozom vele"-Az írásodból ítélve 100%.
"aztán majd meglátjuk mi lesz.."-Megmondom mi lesz:visszafogadod,majd szépen amikor úgy érzed minden patent,ismét lelép.Amint látod,megtette már,miért ne tenné meg újra?Tök fölösleges átbeszélni vele a dolgokat,fűt-fát ígér,azért hogy vedd vissza,te meg ahogy elnézem visszaveszed.Aztán jön a nagy villámcsapás,mert megint talál valakit magának....Bocsi hogy katyvaszos a véleményem,de kicsit ideges lettem.Mindenki próbál segíteni,de te ennek ellenére képes lennél újra szóba állni ezzel a......
jól esik lábtörlőnek lenni? nagyon meg fogod bánni amit most csinálsz, és a legszomorúbb, h még a gyerekedet is kiteszed ennek.
semmi önbecsülésed nincs ha még egyszer szóba állsz egy ilyen pondróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!