Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?
Nézd, lehet, hogy szarul érzed magad, rossz, hogy egyedül vagy, stb. De!
1. Sose maradj együtt vagy kezdj újra egy kapcsolatot a gyerek miatt! Az én szüleim ezt csinálták és utáltam őket érte. Mindig velem takaróztak, hogy azért nem válnak el, mert nekem így jobb. Hát, jobb lett volna, minthogy azt nézzem, hogy nyírják egymást minden nap és hogy mindketten mennyire megkeseredtek az élettől...
2. Aki egyszer ezt megcsinálta veled, máskor is megfogja. Magadból csinálsz hülyét, ha ápolgatod a kapcsolatotokat. Klassz lenne, ha felismernéd, hogy a volt férjed nélkül is értékes és teljes ember vagy, és eszedbe se jutna az, hogy újra összejöjj vele.
Szóval röviden a válaszom: Nem!
Tudod meg is érdemled a sorsodat:)
Kezd vele újra,zavard össze még inkább a gyereket,lépjen le újra,házasodjon össze újra,fogadd vissza újra...Két ekkora balekot.
A 41-es válaszolóval tökéletesen egyetértek.
Neked most ez az egész "visszafogadósdi" azért fordult meg a fejedben, mert azzal, hogy elhagyott egy másik nő miatt a férjed, teljesen lehúzta az önbecsülésedet. Egyedül küszködsz a mindennapokban a kisgyerekeddel, ez nehéz, tudom én. Ezért keresed a csalfa exed számára a mentségeket, hátha újra a régi lesz minden, de a szíved mélyén szerintem Te is jól tudod, hogy ez az ember nem szeret már téged, mondjon akármit, hogy így-úgy megbánta...Én alapvetően a második esély híve vagyok, de a Ti esetetek annyira durva, hogy egy pillanatig sem gondolom úgy, hogy van esély az újrakezdésre. Ezért kívánok neked több önbizalmat, hidd el jobbat érdemelsz és a kicsid is.:)
Sok siker!
Én megpróbálnám újra, miért is ne? :) Már az megérné, ha a gyereknek igazi apja lehetne.
Beszéltél vele azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!