Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?
Amikor otthagyott, akkor foglalkoztál vele is, vagy csak a gyerekkel? Ok nélkül nem keres egy férj, apa másik nőt. Csak ezt a nők nem szokták elismerni.
Komolyan meg kellene beszélnetek, hogy miért került sor a válásra? Ha tisztázzátok, akkor talán a gyerek miatt jobb lenne újra kezdeni.
azért én is hibásnak érzem magam
úgy gondolom egy találkozást megér, csak félek nem bírom ki sírva
..
Nem leszek népszerű, sőt az ördög ügyvédje leszek. Szerintem egy beszélgetést megér. Ismerted, hisz együtt voltatok, talán többet megtudsz arról, hogy jöhetett a képbe az a másik nő.
Egy kapcsolat olyan, mint a veteményeskert. Hiába szerzed meg áldozatok árán, ha nem gondozod, elgyomosodik, telemegy lótetűvel, és azt kívánod, hogy bár inkább ne is lenne. Ez hosszú történet, én is kutatom, hogyan is kell ápolni egy kapcsolatot (a szex fontos, de messze nem elég). (Egyelőre az elején vagyok egynek, várjuk a babát, és azt szeretném, hogy a baba, akiből majd gyerek, aztán kamasz, aztán ifjú hölgy lesz, olyan családban nőjön fel, amilyenben én is, meg a párom is szerettünk volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!