Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 1,5 éve elköltöztem, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve elköltöztem, mert férjem talált magának másik hölgyet. Ők azóta összeházasodtak és a nő elvetélt. Most azonban a férjem újra szeretné kezdeni. Ti megpróbálnátok újra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 17:40
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
96%
Szóval nős emberként, családapaként félrelépett, amikor még veled volt. Most szintén nős emberként az új asszony mellől veled lépne félre. Szerintem semmit sem változott az illető, nem érdemes egy ilyen mentalitású férfivel kezdeni. A négyéves gyereknek óriási sokk lesz, amikor apa megint lelép, mert le fog, erre mérget vehetsz.
2013. jún. 9. 18:06
 12/59 anonim ***** válasza:
4%

Amikor otthagyott, akkor foglalkoztál vele is, vagy csak a gyerekkel? Ok nélkül nem keres egy férj, apa másik nőt. Csak ezt a nők nem szokták elismerni.

Komolyan meg kellene beszélnetek, hogy miért került sor a válásra? Ha tisztázzátok, akkor talán a gyerek miatt jobb lenne újra kezdeni.

2013. jún. 9. 18:09
 13/59 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jún. 9. 18:09
 14/59 A kérdező kommentje:

azért én is hibásnak érzem magam

úgy gondolom egy találkozást megér, csak félek nem bírom ki sírva

..

2013. jún. 9. 18:10
 15/59 anonim ***** válasza:
93%
kedves Kérdező,ha találkozol vele,csak még jobban padlót fogsz.Kell ez neked?Nem....
2013. jún. 9. 18:15
 16/59 A kérdező kommentje:
mibőlgondolod hogy padlót fogok?
2013. jún. 9. 18:17
 17/59 anonim ***** válasza:
90%
Azt írtad félsz hogy nem bírod ki hogy ne sírj.Akkor már a találka előtt se fogod olyan jól érezni magad,rágódsz az egészen....
2013. jún. 9. 18:21
 18/59 anonim ***** válasza:
92%
én semmiképp nem kezdeném vele...
2013. jún. 9. 18:23
 19/59 anonim ***** válasza:
3%
Ha vannak még érzéseid iránta akkor miért ne? csak dacból ne dobd el magatoktól a lehetőséget. De lassan haladj vele, már csak a gyerek miatt is. Semmi esetre se találkozzatok az elején előtte, nehogy biztosra vegye aztán megint sérüljön a lelke.Próbálkozzatok tehát, ha meg nem megy akkor nem kell erőltetni.
2013. jún. 9. 18:25
 20/59 anonim ***** válasza:
10%

Nem leszek népszerű, sőt az ördög ügyvédje leszek. Szerintem egy beszélgetést megér. Ismerted, hisz együtt voltatok, talán többet megtudsz arról, hogy jöhetett a képbe az a másik nő.

Egy kapcsolat olyan, mint a veteményeskert. Hiába szerzed meg áldozatok árán, ha nem gondozod, elgyomosodik, telemegy lótetűvel, és azt kívánod, hogy bár inkább ne is lenne. Ez hosszú történet, én is kutatom, hogyan is kell ápolni egy kapcsolatot (a szex fontos, de messze nem elég). (Egyelőre az elején vagyok egynek, várjuk a babát, és azt szeretném, hogy a baba, akiből majd gyerek, aztán kamasz, aztán ifjú hölgy lesz, olyan családban nőjön fel, amilyenben én is, meg a párom is szerettünk volna.)

2013. jún. 9. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!