Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált Anyák! Miért kell ennyi különóra a gyereknek?
Légy férfi, állj a sarkadra:) Lehet egyébként csak egy pasi hiányzik neki:D
Én is váltam, mi sem jó viszonyban, de a saját gyerekemet nem szívatom, szerencsére egy városban élünk, így annyit találkoznak amennyi a gyereknek jó.
Van pasija.
Szerintem keresek majd egy ügyvédet, aztán írok ide is a fejleményekről. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tipikusan az a nő, aki nem veszi észre, hogy ezzel nem csak neked, hanem a gyerekének is árt. Még is mi baja lenne szerencsétlennek, hogyha kéthetente ki kellene hagynia a szombati úszást? Ha kihagyhatatlan, elviheted a környékeden valahova, avagy úszhattok együtt egyet estefelé.
A vasárnapi mise sem helyhez kötött. Én is hittanos voltam ilyen idős koromban (azért nem volt olyan régen) és gyűjteni kellett az aláírásokat, hogy mikor voltam misén, de az nem volt megszabva, hogy melyik templomba megyek. A lényeg az volt, hogy megjelenjek, nem az, hogy hol. Szerintem ez ma sem változott, ha csak ennyiről van szó.
Hozzáteszem azt is, hogy mostmár két oldalról látom ezt. Én a gyerekeimnek a hétvégét pihenésre és családi programokra szánom, éppen azért, mert utáltam szombat reggel azért kelni, mert 10-re úszni jártam. A hétköznap délutánok úgy elteltek, de a hétvégéket annyira nem szerettem, hogy a mai napig heves tiltakozást vált ki belőlem, hogyha valami kötött programom van. :) Nem biztos, hogy az én gyerekeim is utálnák, de inkább nem teszem ki őket ennek.
Mindenesetre jogod van elvinni a gyerekedet láthatásra. Próbáld megbeszélni az anyjával, ha nem megy, akkor mondd el neki, hogy ügyvédhez fordulsz, mert nem tartod jogosnak, hogy erődön felül teljesítesz így is, még is alig töltesz a 3 napból néhány órát a gyerekeddel.
Ne hagyd magad, szerintem így is éppen eleget nyeltél már! Ideje, hogy valaki helyreigazítsa anyukát. Az ilyen apukákat szeretjük, akik küzdenek a gyerekükért! :)
Külön órák jók, ha a gyerek akarja ne korlátozzad.
Viszont két hetente ahol te laksz, járjon oda úszni és templom, biztos van a közelben.
Írod nem probléma számodra sem anyagilag, hogy ingázol, de gondolj bele, ha lesz neked is egy állandó párod, akkor is tudsz majd így ugrálni a volt feleséged kénye-kedve szerint?
Légy határozott, és ragaszkodjál, hogy két hetente veled legyen a gyerek, és ahogy már írtam járjon a te lakásodhoz közeli usziba és templomba azokon a napokon. Ezekkel a közös programokkal még a te kapcsolatod is csak erősödni fog a gyerekkel és ő is több ismerettségre tesz szert.
ma 13:14
Sajnálom,akkor ezek szerint már nem éreztek egymás iránt semmit.....
A gyerekre meg nagyon úgy tűnik,hogy ezek a külön órák csak rá vannak erőltetve......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!