Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyereknek nem tesz jót a láthatás?
Természetesen neked!
Anyukád (elnézést, de) undorító módon viselkedik, gondolkozik.
Az lenne a normális és jó a gyereknek, ha az apukájával olyan sűrűn találkozna, amikor csak lehetséges.
Attól még jó apja lehet a gyereknek, ha nem volt jó férj.
Állítsd le anyukádat, semmi köze a ti kapcsolatotokhoz. Csak árt vele a gyereketeknek.
Természetesen nem szabad a láthatást csökkenteni, sőt!
Egyrészt egyébként meg sem teheted!!! Másrészt meg miért is kéne? A gyereknek szüksége van az apjára is!
Szerintem anyukádéknak is igazuk van, gondold el, mennyire leterhelte öket anyagilag a "ferjed" felelötlen viselkedese, hogy nem gondoskodik rólatok, hanem ezt a csaladod teszi helyette.
Anyukad , testvered vegzi a ferjed feladatát, es ez iszonyú áldozat a reszuröl, feláldozták a nyugalmukat, pénzüket értetek es megnehezitetted az életüket , a ferjeddel egyutt, normi, hogy háborog a gyomruk, amikor a ferjedre neznek, mert eszükbe jut mindez a sok áldozat, amit te fel se fogsz , tulajdonkeppen kedvesek, hogy megtürik a ferjed , ezek utan!
Lehet félnek, hogy felelötlenségetekben még összehoztok egy gyereket a nyakukra!
Joggal undorodnak a ferjedtöl es anyósodtól, mert tudjak jól, hogy töluk akár az utcán is koldulhatnál, gyerekestöl.
Ferjed neha beugrik egyet lubickolni es kis szórakozasra.
Ez tényleg nehezen elviselhetö.
Sokkal tartozol a szüleidnek es a
tesódnak.
Én helyedben nem hoznám nyakukra 2 napra a ferjedet, ez tenyleg arcátlanság a reszedröl, túl sokat vársz el a családodtól es szerintem te fel se fogod a sajat helyzeted
Utolsó valaszoló: az apa az apa, azt erti a majom is DE ne a nagyszulök hazaban kelljen megtörtenjen napokig!
Azalatt nemcsak az unokaikat es lanyukat tartsak el, hanem meg a vejük es nyitogatja a hütöt, gyerektartast nem fizet, vagyis, igazsagos az, hogy a nagyszulök fizetnek mindent, mert az apa az apa??
Legyen olyan ferfi az "apa" hogy szervezze meg SAJÁT pénzböl a láthatást, ne a nagyszülök pénzén legyen apa!
Miert nem érthetö ez?
Azt pl. nem látom sehol, hogy az apa ne fizetne gyt-t. Nem tudom mennyi idős a kicsi, talán még el sem tudja vinni az apa, az anya oda sem adná.
Nem azt mondom, hogy ideális eset, vagy hogy én szülőként oda lennék a pasiért. De ha "csak" ennyi rosszat csinált akkor nem mondanék ilyeneket. Nem jópofiznék vele és hasonlók, de jöjjön pár órára legyen a gyerekkel. Lehet közben mondogatnám, hogy vigye inkább el a gyerekeket. (ha nem pár hónapos a kicsi) Az anyja meg semmiről nem tehet. Mint írtam nálunk is volt megcsalás, talán a voltanyósom nehezebben viselte mint én:) az unokáit azóta is imádja, engem is szeret. Nem tehetett az egészről
8-as. honnan a fenéből tudod, hogy nem fizet gyt-t, kizabálja a hűtőt, és a többi baromságot, amit írtál?
ja, nem mellesleg, a szülők a másik nagyszülőktől is el akarják a gyereket tiltani. Tán azok se fizetnek, vagy mi? :D olvass, mielőtt orbitális baromságokat írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!