Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyereknek nem tesz jót a láthatás?
szerintem teljesen jól állsz a dologhoz
másik mond meg a nagyinak h a másik nagyi is kérhet láthatást a bíróságon és akkor bizony neked kell fizetned az utazást is -- ezt akarja elérni?
a láthatást nem lehet korlátozni -- ha ezt tenné és az ex bírósághoz fordul az még rosszabb lesz
am sajnálom h szétmentetek jó apának tűnik -- és ez rita
huh. hát nagyon nehéz eset a tiétek. végülis a szüleidnek is igaza van, mert jogosan neheztelnek az exedre, amiért terhesen elhagyott. viszont az exed tulképp. rendes, mert foglalkozik a gyerekeivel, próbálja nekik megadni amit a hét többi napján kihagy.
bár gondolj bele, ott van a két gyermeked. szereted őket , óvod minden bajtól, nehézségtől. felnőnek. jön egy srác vagy lány aki összetöri a szívüket, becsapja őket, megalázza, elhagyja. te nem kiabálnál kígyót-békát arra aki így bánt a gyerekeddel? hiszen te mindig a szüleid (kicsi) lánya maradsz, akit féltenek, és szeretnék, ha boldog lenne.
a szüleidnek ez a baja a volt férjeddel. az én anyai nagyszüleim sem szívlelték apámat, aki nagyjából hasonló szinten bánt el anyámmal. sztem nagyapám egy kanál vízben meg tudta volna fojtani. s teszem hozzá joggal.
az oké, h gondos apa próbál lenni. de talán előbb kellett volna gondolkodnia. pl. mielőtt más punciba dugja a micsodáját. bocs, h vulgáris voltam.
nekem mondjuk apám nem játszotta magát, h ő mekkora jófej, mennyit foglalkozik velem. kicsit talán visszás is lett volna. anyám otthon terhesen, ő meg egy 20éves csajjal kamatyolgat, aztán mikor megszületek hirtelen fontos lesz neki a család, és ilyen álságos módszerekkel próbálja helyrehozni amit elrontott. mint mondtam: előbb kellett volna gondolkodni, nem utólag játszani a kis agyát.
Jól van kérdező és ez így lesz midig? Tehát apuka majd rendesen fog fizetni a gyerek 18 éves koráig (vagy ha nappalis a suliban ,akkor 23 év)? Ugye ezt te sem gondolod?
A férfiak addig gondoskodnak az eldobott családjukról, amíg nem lesz új családjuk. Na majd akkor írj légy szíves. Utána már megtanulod szeretni a szüleidet is. Csak nehogy késő legyen.
Az borzasztó mikor a nagyszülökre hárul az apa feladata es öregkorukra igy lenyomoritódnak.
Elöre kene köszönjenek a "ferjednek" es halasak kene legyenek neki, tudom.
Sajnos nagyon sok nö inkabb becsül egy farkat, aki kihasznalta öket, de jol müködött, mint a sajat szüleit, akik óriasi aldozatokat hoznak.
Gondolom a gyerektartast amit fizet, ha duplat is fizet, felét elzabálja, es elhasználja.
Hiba ott altatni mikor te igazan nem kellesz neki es belédrúgott, ezek utan meg hurcold a szüleid házába, hogy jatszodjatok családosdit.
Csoda h még megtürnek
Ha a te lányod tenné ezt, kedves kerdezö mit mondanál neki ? És megmondana neked, hogy "ez van"
A te hibád is ez az egész , nem vagy te áldozat teljesen, hiszen voltak végig arra utaló jelek, hogy a " ferjed" komolytalan csak te nem akartad tudomásul venni , csak szülted a gyerekeket a szüleid nyakára, mert te szerelmes voltál, és vagy " ez van" , ugye , ne szóljanak bele semmibe a szülök csak állják a csekket, és jó pofát vágjanak mindenhez.
Énhelyedbe nem altatnám ott azt a semmirekellöt
Különben, ne felejts el egy dolgot: te ennek a ferfinek nem kellesz!
És vadászatban van , keresi a nagy Öt, aki nem te vagy a számára.
Hiába tartod melegen az ágyat neki, még lesz vele sok sok csalódásod és 10 év múlva egy megkeseredett leszel, ö meg 20 éves csajokat fog hülyiteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!