Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki , hogy ki volt előttem az exe?
miért ne tehetett volna előrehozott érettségit pl.
A volt nőd előtted lévő pasija pedig nem a te exed! Az exed exe!
Azt a pasit keresed, akivel előtted volt? Minek?
Neked jobb lesz, ha onnan megtudsz valamit?
egyáltalán tiéd az a gyerek? Vagy csak megesett a lány valahol és aztán ügyesen elhitette, hogy te vagy az apa?
16-os,tudom bonyolult!A gyerek az enyém az tuti.De ki volt 2004 előtt 1999-ig???Netán banki elévülések?Tudnom kellene ki volt az ex-e,mert elég látványosan ki volt törve az első foga,amit 50 ezerért megcsináltattam!Változni fog igen,ha meg tudom ki ez a nő aki kerek 5 évig volt itt,akkor még a banki elévülések is annyiban voltak...
17:mióta nagycsaládossá tette magát (2 év alatt 2 gyerek még),azóta védi a gyerekpajzs.Így már nyíltan fényezheti magát,amúgy előtte fotó nélkül volt mindenhol.
18:Itt magán nyomozok:).Csak 17-en közgáz érettségije??? A hugomnak abból van diplomája és egyszer se említette,hogy érdekelt a témában!
20:Azon vagyok,de nehéz beférkőzni egy suliba,amúgy pont az ő A,B,C-tablóképéről van hiánycikk!Szóval fennt van mindegyik,csak az Ő osztályáé nincs!
Keressesünk már valami megoldást kérlek titeket!!!!Én soha nem adom fel,de így a múltja nélkü?!?!?JA itt is vett fel az összes létező banktól személyi kölcsönöket.Egy név változtatással és a gyerek pajzsal megússza?
Kérdező, ne haragudj, de neked sem ártana egy érettségi, vagy legalább az, ha kijózanodnál.
Teljesen kusza az egész nem értem mi a célod, mit szeretnél elérni???
Nem mindegy ki volt az ex? Te már csak a gyerekeddel foglalkozzál és az energiádat arra fordítsd, hogy jó apa legyél!
23.
Van legális érettségim,magasépítő technikusom is!!!
Ebből a nőből kellene már kijózanodnom,már 9 éve nyaggat csak!!!Tudod mennyi pénzembe fájt?-Na de nem ez a lényeg,hanem az,hogy még mindig lejmolni próbál:).Nincs már a nevemen semmi úgyhogy pá!A kp.-t meg nem kérdezte senki,csak a banki tranzakciókat,ahol igen csak mínuszos!Tehát ki is tudja eltartani a gyerekét?Az ő ex-je meg igen csak érdekelne,hogy vele is azt művelte amit velem?!Nekem megoldásra van szükségem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!