Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki a barátnőm gyűrű méretét?
menjetek el vásárolgatni,véeltlen menjetek be egy ékszereshez (lehet bizsus is),hogy te akarsz venni vmi szépet
közben meg próbálgasson ő is
ne találj semmi szépet,de jegezd meg melyik volt jó rá
Álmában a barátja le tudja venni a méretet cérnával...
az olyan illúzió romboló ha megkérik a kezed és nem jó a gyűrű :S:S:S:S
Én fainul megoldottam,bementem az ékszerboltba és levetettem a gyűrűméretet!Kíváncsi is voltam,és így a vőlegényemnek is egyszerűbb dolga volt vásárláskor!És így is meglepetés volt,mert sokkal hamarabb nézettem meg a méretet mint ahogy megkérte a kezemet!:)
Felesleges ez a sok stressz a méret körül. Az én barátom is annyit stresszelt, borzasztó. Rámállította még az anyját is, ő meg jött ilyen szöveggel, hogy mikor sütöm a kenyeret vegyem le a gyűrűmet, nehogy belesüssem.:))
Végüé ígyis hatszor akkora volt a gyűrű, mint az ujjam, csak az az egy méret volt, abból a modelből és az tetszett neki a legjobban. ELjegyzés után elmentunk és bevettek belőle ingyen, nem látszik rajta semmi.
21:15 zseniális
Pont ezt akartam irni a kérdezőnek,de gondoltam előbb elolvasom. Jól tettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!