Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogos kérés, hogy vállaljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos kérés, hogy vállaljon plussz munkát vagy messzebb levőt ami jobban fizet h több gyt-t tudjon fizetni?

Figyelt kérdés

Apuka albérletben lakik,12 órázik kb 110 ezret keres. Ebből 3 gyerekre 40.000 ft-ot fizet.

Az anyuka folyamatosan mondja neki vállaljon még munkát v költözzön messzebbre ahol többet fizetnek h egy 20assal minimum többet adjon.

Apuka azt mondja h vállalna plzssz munkát ha tudna olyat,ami mellett azért a gyerekekkel is tud lenni. Messzebb nem akar menni dolgozni,mert akkor nem látja a gyerekeket.

2013. máj. 17. 12:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

2 gyermeket akartak vállalni,de a 2.terhességnél kiderült h ikrek...

Agyerekek 13,és az 10 évesek (az ikrek). A válás 3 éve volt.

2013. máj. 17. 12:31
 12/24 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom megérteni apukát.

Ő egyedül 70 ezerből tud megélni.

Szerintem 3 gyereknek elég 80 ezer.

Hol itt a logika?

2013. máj. 17. 12:33
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem volt lakás,évekig albiban laktak(butorozatlanba). Anyuka nem.volt szerelmes,ezért váltak el.
2013. máj. 17. 12:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Na pláne, így még drágább. Mert ha van pár év különbség, örökölhetnek egymástól a gyerekek. De az ikreknek minden egyszerre kell...
2013. máj. 17. 12:34
 15/24 A kérdező kommentje:

Anyuka nem csak gyt meg csp-t kap. Ő is dolgozik,kb 90 ezret keres.

Apuka adna tőbbet,de nem talál olyan 2. állást,ami mellett tud a gyetekeivel is lenni.

Az apai nagyszülők is negyedévente besegitenek anyukának ruha és cipő vásárlással.

2013. máj. 17. 12:38
 16/24 A kérdező kommentje:
A családba vannak ikrek,tőlük sok mindent kaptak régen és most is
2013. máj. 17. 12:40
 17/24 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező (#13) ja kérlek, ha anyuka albérletbe szült 3 gyereket, és tizenéves kapcsolatból 3 gyerek mellett azért válik, mert "már nem szerelmes" akkor innentől szerintem kb semmiben sincs igaza...
2013. máj. 17. 12:42
 18/24 anonim ***** válasza:
44%
faramuci egy helyzet...anyuka igénye jogos 3gyerekre 40000 gyerektartás kevés...de ahogy látom rendes apukával hiszen nem követelte az 50%megállapíttását(ami ugye törvényileg jogos lenne)mert akkor apuka 55000kéne fizessen...a fizetése alapján...anyuka 3gyerek mellett dolgozik,tehát nem naplopó...én megértem anyukát...és apukának is megkéne....jelen helyzetben anyuka sokkal nagyobb részt vállal anyagi szinten is +vele vannak a gyerekek...apuka szerintem érdemes lenne elgondolkodni...
2013. máj. 17. 13:19
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
A volt feleségnek semmi köze a volt férjéhez. Szabad ember lett, azt csinál amit akar, az exnej már nem dirigálhat neki. Ha kocsmázik egész nap és munkanélküli lesz, megteheti. Fizesse az 50%-ot a három gyerekre arra, amit éppen kap, de hogy az miből és hogyan, csak az ő dolga.
2013. máj. 17. 13:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Anyuka nem volt szerelmes. Akkor miért ment hozzá? Érdekből? Innentől kezdve nincs miről beszélni. Az anyuka húzza meg magát és örüljön hogy kap egy kanyi vasat is.
2013. máj. 17. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!