Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos kérés, hogy vállaljon plussz munkát vagy messzebb
levőt ami jobban fizet h több gyt-t tudjon fizetni?
Az anyuka folyamatosan mondja neki vállaljon még munkát v költözzön messzebbre ahol többet fizetnek h egy 20assal minimum többet adjon.
Apuka azt mondja h vállalna plzssz munkát ha tudna olyat,ami mellett azért a gyerekekkel is tud lenni. Messzebb nem akar menni dolgozni,mert akkor nem látja a gyerekeket.
2 gyermeket akartak vállalni,de a 2.terhességnél kiderült h ikrek...
Agyerekek 13,és az 10 évesek (az ikrek). A válás 3 éve volt.
2013. máj. 17. 12:31
12/24 anonim válasza:
Hát én nem tudom megérteni apukát.
Ő egyedül 70 ezerből tud megélni.
Szerintem 3 gyereknek elég 80 ezer.
Hol itt a logika?
2013. máj. 17. 12:33
13/24 A kérdező kommentje:
Nem volt lakás,évekig albiban laktak(butorozatlanba). Anyuka nem.volt szerelmes,ezért váltak el.
2013. máj. 17. 12:34
14/24 anonim válasza:
Na pláne, így még drágább. Mert ha van pár év különbség, örökölhetnek egymástól a gyerekek. De az ikreknek minden egyszerre kell...
2013. máj. 17. 12:34
15/24 A kérdező kommentje:
Anyuka nem csak gyt meg csp-t kap. Ő is dolgozik,kb 90 ezret keres.
Apuka adna tőbbet,de nem talál olyan 2. állást,ami mellett tud a gyetekeivel is lenni.
Az apai nagyszülők is negyedévente besegitenek anyukának ruha és cipő vásárlással.
2013. máj. 17. 12:38
16/24 A kérdező kommentje:
A családba vannak ikrek,tőlük sok mindent kaptak régen és most is
2013. máj. 17. 12:40
17/24 anonim válasza:
Kérdező (#13) ja kérlek, ha anyuka albérletbe szült 3 gyereket, és tizenéves kapcsolatból 3 gyerek mellett azért válik, mert "már nem szerelmes" akkor innentől szerintem kb semmiben sincs igaza...
2013. máj. 17. 12:42
18/24 anonim válasza:
faramuci egy helyzet...anyuka igénye jogos 3gyerekre 40000 gyerektartás kevés...de ahogy látom rendes apukával hiszen nem követelte az 50%megállapíttását(ami ugye törvényileg jogos lenne)mert akkor apuka 55000kéne fizessen...a fizetése alapján...anyuka 3gyerek mellett dolgozik,tehát nem naplopó...én megértem anyukát...és apukának is megkéne....jelen helyzetben anyuka sokkal nagyobb részt vállal anyagi szinten is +vele vannak a gyerekek...apuka szerintem érdemes lenne elgondolkodni...
2013. máj. 17. 13:19
19/24 anonim válasza:
A volt feleségnek semmi köze a volt férjéhez. Szabad ember lett, azt csinál amit akar, az exnej már nem dirigálhat neki. Ha kocsmázik egész nap és munkanélküli lesz, megteheti. Fizesse az 50%-ot a három gyerekre arra, amit éppen kap, de hogy az miből és hogyan, csak az ő dolga.
2013. máj. 17. 13:51
20/24 anonim válasza:
Anyuka nem volt szerelmes. Akkor miért ment hozzá? Érdekből? Innentől kezdve nincs miről beszélni. Az anyuka húzza meg magát és örüljön hogy kap egy kanyi vasat is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!