Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alkalmazkodjak? Mikor ő a gyermeket érintő kérdésekben csak kifogásokat keres?
Láthatásra gondolok.apuka külföldön, eseteken belül, jön amikor tud vagy neki kényelmes.....a fizetése , jó de mégis hazudik , nem akar eleget fizetni a gyerek igényeihez.viszont elvárása, hogy márpedig én ha jön adjam...a gyámügyön kinevettek, ne adjam...van időpontja, jöjjön akkor...de nem jön......és persze a lehetőségeit így nem használja ki......hát erről miért én tehetek? Hozzáteszem,nagyban kell alkalmazkodni a gyerek napirendjéhez ami viszont elég sűrű...hála istennek, érdeklődő, kiváló tanuló és amihez hozzá kezd azt csinálja is.... jó eredménnyel :)
A procedúránk kb 2-3 éve tart folyamatosan feljelentget,ahol mindenhol falakba ütközik,mert hát itt minden rendben....
Kérdésem.
Mennyi az a nem akar eleget fizetni?
És miért esik nehezedre odaadni a gyereket láthatásra?
Mivel külföldön dolgozik nem úgy működik hogy haza jön amikor akar...
A válaszom nagyon egyszerű :) annyi eleget hogy a gyermekem hétköznapjai biztosítva legyenek...és legalább annyira kivegye a részét belőle, mint én, de a pénz a legkevesebb az nem is nagyon érdekelne.pótolom.
Viszont ami igen hogy ugyan már....én mint anya,a gyerekemért éjjel nappal, ellenőrizhetően, bármikor bárhol,folyamatosan ott vagyok.ő sehol sincs. sem egy szülői, sem egy verseny, sem semmi....még ha itthon van sem.......megterhelő biztosan....a gyermek iránti érdeklődése kimerül, a mosolygásból, és esetleg, pár óra fociból. az én értékelésem szerint ez 0! és miért esik nehezemre?nem esik...nem is esett......sokáig csináltam. :)csak tudod, az ember, mikor örök elégedetlenséggel találkozik és soha nem volt jó pont neki.....de csak neki.......hát akkor mit tegyek?mosolyogva,nézzem végig hogy hülyét akar csinálni, belőlem?hát nem az a fajta vagyok.....Én képes vagyok, úgy ellátni, eltartani ezt a gyermeket, hogy csak köszönhet.de nem keveset. mert attól, hogy mi szétmentünk, attól, még ő apa kéne hogy legyen...sőt......még inkább annak kéne hogy legyen :)szerintem, és nem állandó jelleggel nekem vagy épen a gyermekemnek, kellene alkalmazkodni, hogy ugyan megtiszteli e jelenlétével, a cseppet vagy sem....Mellesleg állítólag 100 ezer ftot keres külfölddel,hát mi ez ha nem a gyermeke, porba tiprása...? hazudik :)tudom, de nem érdekel....
Érted mit akarok mondani?én alkalmazkodom, a gyerekhez.........neki nem ugyan ezt kellene tennie?????Arról persze nem beszéltem , hogy olyan szintű segítség mint hétköznapi, elviszem, vagy tudom is én, persze nincsen......ő nekem nem tesz szívességet :Dakkor miért várja el hogy én tegyek?
Kicsit úgy érzem, mintha több szabadságra vágynál, hasonlóan, mint a férjed, ami persze tök normális.
Meg kell beszélni vele, hogy te is szeretnél programokat, ha megbeszéltek valamit, akkor jöjjön, hisz a gyereknek is ez az érdeke.
A feljelentgetes meg tok nagy h...lyeseg, semmi értelme, nem tudom, h mi vele a celja, de probaljatok meg kompromisszumokat kotni.
Uljetek le, beszeljetek.meg, hogy ki mit higyan szeretne, vitassatok meg normalisan, nem huly.nek nezve a masikat, hatha segit.
Nem irigylem a gyereket.
Ha a szüleim a saját ellentétük végett engem ráncigáltak volna, meg én lettem volna az eszköz, ma felnőtt nőként szemenköpném mindkettőt és leshetné, hogy mikor nyitom rá az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!