Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos kérés, hogy vállaljon plussz munkát vagy messzebb levőt ami jobban fizet h több gyt-t tudjon fizetni?
Apuka albérletben lakik,12 órázik kb 110 ezret keres. Ebből 3 gyerekre 40.000 ft-ot fizet.
Az anyuka folyamatosan mondja neki vállaljon még munkát v költözzön messzebbre ahol többet fizetnek h egy 20assal minimum többet adjon.
Apuka azt mondja h vállalna plzssz munkát ha tudna olyat,ami mellett azért a gyerekekkel is tud lenni. Messzebb nem akar menni dolgozni,mert akkor nem látja a gyerekeket.
Anyuka is dolgozik.
én megértem apukát is és anyukát is,mindkettő érvei elfogadhatok. De anyuka már perre akar menni,mert már vagy egy éve mondja az apának h vagy plussz munkát vállaljon v költözzön messzebbre ahol jobban fizetnek
Mikor értik már meg az emberek, hogy nem az a megoldás, hogy a másikról a bőrt is lenyúzzák, hanem hogy annyi gyereket potyogtassanak a világra, amennyit el tudnak tartani, és ez mindkét félre vonatkozik. Ha eleve ilyen alacsony keresetű az apuka (valószínűsítem, hogy a házasság fennállta alatt sem többszázezres jövedelme volt), mi a francnak csináltak 3 gyereket?! Sose fogom megérteni.
Egyébként nem jogos az asszony követelése. Örüljön, hogy apuka nem minimálbéren van bejelentve, mert akkor még ennyit se kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!