Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szüleim válnak. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim válnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukám belement még régebben valami hülyeségbe,amitől elszegényedtünk.Nem akart rosszat.Anyukám ezért már lassan fél éve minden egyes nap veszekszik vele.Sokszor velem is veszekszik,ugyanúgy,mint az apukám.Mindketten feszültek,én meg minden este sírok,mert érzem,hogy válás lesz,és már többször is felhozták nekem ezt a témát.Anyukám elköltözne a városból,ahol most lakunk,de ahova akar költözni,oda én nem akarok menni.Apukám maradna,de nem ugyanabban a házban élnénk,ahol eddig.Mindkettőjüket szeretem,de nem tudok dönteni.Nem akarom,hogy anyum elköltözzön,vagyis a válást,meg a veszekedést sem akarom.Mit tegyek?

Egy kétségbeesett tini

2013. máj. 14. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Lol
2013. máj. 14. 18:16
 2/5 Nosco ***** válasza:
79%
Ellene nem tudsz csinálni semmit. Az én szüleim is elváltak. Ilyen az élet. Sajnos. :-(
2013. máj. 14. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Ajánld fel nekik higgadtan a párterápiát, és mondd el, hogy igazán megbocsáthatnának egymásnak, ha nem volt szándékos a hibázás. Mindenki hibázik.

Ha mégis válnak, akkor az ő döntésük, nem miattad van, és befolyásolni sem tudod már, ha elhatározták magukat egészen.

A te döntésed is nagyon nehéz. Ha itt vannak a barátaid, lehetne az is egy szempont, hogy tőlük nem szeretnél távol lenni. Ha annyira nem szempont, hogy itt vannak a barátaid, akkor megpróbálhatod a másik várost is, és ha nem tetszik, gyere vissza apukádhoz.

2013. máj. 14. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
10%
Biztos nehéz neked, de talán igyekezd a jó oldalát látni. Új élet lehetősége kezdődhet, és ha az nem tetszik visszatérhetsz a régibe. A szüleid ettől még ugyanúgy szeretni fognak, és te leszel nekik a legfontosabb. Ha már végképp így döntöttek, meglehet, hogy egy nyugodtabb, bár bonyolult időszak következik az életedben. Írj naplót/blogot a változásokról, gondolataidról, érzéseidről, név nélkül, hátha neked is segít, ha megfogalmazod nap, mint nap, amit érzel.
2013. máj. 14. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
29%

Mond meg az anyukádnak:

A család fontosabb a pénznél, és hogy álom szegényen is lehet boldogan élni, ha szeretet van.

Hibázni, ő is hibázhatott volna-bárkinek áll a zászló.Neki is.

2013. máj. 14. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!