Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem látogat a lányom mióta elváltam az anyjától?
5 éve váltam el, viharos házasság, viharosabb válás után, a szokásos láthatást itélte nekem a biróság, a lányom mégsem akar jönni. 8 éves most és tényleg csak nagyon ritkán jön, szülinap, névnap, karácsony. Nagyon flegma, neveletlen, látszik a nejem minden rossz tulajdonságát örökölte. Ennek ellenére törődni szeretnék vele. Lehet, hogy megszokta és nem igényel szeretetet?
Szerintetek van ilyen?
szia!
Szerintem azért ilyen a lányod, mert egyrészt anyuka tömi a fejét dolgokkal, de másrészt te meg hagyod magad. miért? Mert nem plázázni kellene engedni, meg shoppingolni. A szeretet sosem fejezhető ki pénzben!! Miért nem ülsz le vele beszélgetni , és rámutatni, hogy mi az igazán értékes? Még csak 8 éves, nem is egy hisztis kamasz!! (mi lesz így később?) Szóval sztem a volt feleséged pontosan tudta a hibádat, és erre épít. A másik. Miért baj, hogy tájszólással beszélt? valaki meg tök büszke rá. pl. jászok. Én is félig-meddig palócfölddel határos részen születtem, és a kiejtésem , bár már nagyvárosban élek, elég "pálóc". Ez nem baj, ez egy érték...
Az én szüleim 9 éve váltak el... Apukám költözött el itthonról.Eleinte még találkozgattunk.De már 2éve nem beszéltünk:S Majdnem 1 éve halt meg Nagyanyám(Apum Anyukája)
Elmentünk a temetésre.Akkor azt mondta h nem szeretne többet
ilyet h nem beszélünk 1 évig és azóta is csak ezt hallottam tőle. Sose hív még ha lát az utcán akkor se dudál rám a kocsiból vagy vmi. Sztem próbálj meg sokat beszélni a gyerekeddel tartani vele a kapcsolatot ,mert most még fiatal és sok mindent másképp fog fel ,de utána ha idősebb lesz akkor biztos többet fog keresni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!