Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fizetnem kell-e gyerektartást?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetnem kell-e gyerektartást? 2001-ben a feleségem előző kapcsolatából született gyermekét a nevemre vettem. Most válunk a feleségemmel. Kérhet-e a feleségem tartásdíjat a nevemre vett gyermek után? Köszönettel!

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 12:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Már amennyiben szerinted a válóok nem érintheti a gyereket. Ha mégis... sok sikert, jó szelet.
2013. máj. 5. 19:21
 22/34 anonim ***** válasza:
55%
Te biztosan sikeres vagy a jogi palyan a magad 45 szazalekaval :)
2013. máj. 5. 19:27
 23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást! Apai elismerő nyilatkozatot tettem 12 éve. A feleségem akkor kijelentette hogy ha elválunk véletlen akkor nem kér gyerektartást. Most elfelejtette ezt a kijelentését. Papír nincs róla, tanú szintén nincs. Ezért a kérdés.
2013. máj. 5. 19:28
 24/34 anonim ***** válasza:
73%
Akkor igy jartal, kerdezo. De ezt el kellett mondjak a gyamhivatalban is, amikor inteztetek. Mellesleg 12 evig nevelted azt a gyereket a sajatodkent, eleg furcsa hozzaallas, hogy most megszunik letezni a szamodra....
2013. máj. 5. 19:29
 25/34 anonim ***** válasza:
77%

Olyan nincs, hogy nem kér :D A gyerektartás jár a gyereknek, akármit is mond a nejed.

Vagy te csak azért fogadtad örökbe a gyereket, mert azt mondta, hogy nem fog kérni gyerektartást?? Komolyan ekkora tapló vagy bakker, hogy egy gyerekkel így játszol? Hihetetlen embertelen :( Egy kutyával jobban szoktak bánni!

2013. máj. 5. 19:30
 26/34 anonim ***** válasza:
14%

Felvilágosítalak, nagyrabecsült 71%-os válaszolótársam, bár félek, szörnyű lesz a felismerés: a GYK-n kapott százalékpontok nem korrelálnak semmiféle egyéb százalékpontokkal a való életben.

Bár riposztod (mely a GYK pontokra vonatkozik), mélyen tanult retorikáról tesz tanúbizonyságot. :))))

Jó szelet kívánok!

2013. máj. 5. 19:34
 27/34 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Akkor tényleg így jártál. Remélem, a gyerek, aki 12 éven át az apjának tekintett, némileg anyagilag ki lesz segítve, ha már a második férfi-apa is cserbenhagyta rövid élete során.:(

2013. máj. 5. 19:37
 28/34 anonim ***** válasza:
55%
Látom, megint sikerült érdemiekben válaszolnod.:)
2013. máj. 5. 20:52
 29/34 anonim ***** válasza:
85%

Most bocsi, de ugyebár fiaddá tetted a gyereket, jogilag is (egyenesági örökösöd), ezzel vállaltad azt is, hogy ha megszakad a kapcsolat akkor továbbrais fozzájárulsz a neveléséhez vagy te neveled tovább.

Most meg azt mondod, hogy mégse?

Apósom második felesége a férjem "anyja". Nem vér álltal, anem szeretetből. Pedig készen kapott egy 7 éves fiút, akit elhagyott az anyja, agresszív volt, verekedős és hazug.

Mégis szerette, nevelte, féltette.

Egyszer megkérdeztem tőle naivan, hogy milyen volt más fiát nevelni?

Erre annyit mondott?

Más gyerekét? Én ültem le vele tanulni, én tanítottam meg az illemre, én ültem az ágya mellett, mikor bárányhimlős volt és éjjel felszökött a láza. Én jártam a szülői értekezleteire és én vígasztaltam meg, mikor egy lány összetörte a szívét. Ő nem más gyereke, hanem az én fiam.

2013. máj. 5. 23:33
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Miért minősíti mindenki a kérdezőt?

Nem biztos, hogy ő az egyszemélyi hibás a válásukért.

Gondolom ő a legjobbat akarta.

2013. máj. 6. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!