Miért kellene nekem gondoskodni a párom előző kapcsolatából született gyermekekről?
Igen, kötelességed.Azért mert a társad gyermeke, és mikor a társadat elfogadtad, vele együtt a gyerekeit is, akár van akár nincs közös gyermeketek.
Ez alap.
hú de minuszol valaki:XDD
ui: azért gondolj bele, te mit éreznél, ha gyerek volnál és egy mostoha miatt nem karácsonyozhatnál a saját édesapáddal-gyerekként, a magad picinyke lelkivilágával.
"a gyerekek nem jöhetnek át karácsonyozni,"
Csak csendesen mondom: előttem mint anya, mint nő: megbuktál. Mert egy nő, egy anya, egy gyerek érdekét mindig is magánál előrébb teszi.
Ne gondold, hogy mert új kölyköket szültél neki, a régiek már nem számítanak, mert kimentek a divatból...NEM TÁRGYAK!!! Ugyan annyi és ugyan olyan jogaik vannak, mint a közös gyerekeiteknek és ezeket a jogokat neked is biztosítani KELL!!! Szívtelen lehetsz, ha olyan feltételeket szabsz, hogy nem jöhetnek karácsonyozni...
Mondd, szereted Te ezeket a gyerekeket egy kicsit is? Attól félek nem a válasz, de akkor a Párodat sem szeretheted...
Remélem egyszer, ha választás elé kerül ez a férfi, nem Téged választ...
24N
Azért, mert a párpddal együtt élsz, akár élettársként, akár feleségként vagy férjként, ha férfi vagy.
CSALÁD - ez neked mond valamit?
Azzal, hogy a párodal elfogadtad, elfogadtad azt is, hogy vannak gyerekei és azokról bizony gondoskodnia kell, ha pedig neki is, akkor neked is, mert FELE-FELE. Erről szól a párkapcsolat és a házasság. Ugye?
Karintyh Frigyesnek volt egy fia az első házasságából, nejnek az elsőből szintén egy gyerek, és közös is született. Elhíresült viccük:
(Aranka):
"Jöjjön már, mert a maga gyereke meg az én gyerekem veeri a mi gyerekünket!"
NIncs semmi erős abban, hogy ugyanazt meg kell adnod nekik, mint a saját gyerekeidnek, ez természetes kéne, hogy legyen neked. Az az erős, hogy nem teszed. Gonosz mostoha akarsz lenni?
Miért baj az, ha a gyerekek csak az apjukkal és az apai nagyszüleikkel karácsonyoznak? 24 és 25 az ő napjuk, addig én a gyerekeinkkel a szüleimnél vagyok és a párom 26-án jön utánunk.
Nem, nem igazán élünk együtt, mert a párom másik városban dolgozik és a legtöbbször ott is alszik (a szüleinél). Heti 1-2 napot tölt velünk. A közös gyerekekre is csak a 3*10000Ft-ot adja, külön kasszán vagyunk, így beszéltük meg a kapcsolatunk elején. Nekem miért kellene a párom előző kapcsolatból származó gyerekek után fizetni? Én azért dolgozok keményen, hogy a gyerekeimnek jó legyen és nem azért, hogy idegeneket támogassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!