Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok amiatt, ha kiderülne, hogy a párotok viszonyt folytat, vagy megbeszélnétek vele?
Rábíznám a döntést. Ha ő szeretne részt venni a gyereke felnevelésében, akkor örülnék neki, és vele maradnék. Az idő úgyis mindent megold, és elrendeződne a dolog, elfelejtődne, hogy volt egy kis afférja.
Ha nem különösebben érdekli a dolog, akkor válnék. Bár nyilván nem akar elválni tőled, ezért is nem nyújtotta be a keresetet, "csak" viszonyt kezdett.
Fura, hogy ennyi nőben nincs semmi tartás és inkább tűrik, "elfelejtik" a csalást...
Kérdezem én, milyen gyereknevelés ez? Ráadásul tovább adják neki ezt a mintát, majd az ő élete is ilyen pocsék lesz felnőtt korában...
3. vagyok
Engem "csak" 6 ev utan csaltak meg, kb 2 het alatt kiderult. Az igazsag mindig kiderul... Ne haragudj hogy ezt mondom de igy ismeretlenul is hanyingerem van a ferjedtol, megcsalja a feleseget, es a gyermeke szellemi/anyagi egeszseget is konnyen tonkreteheti ezzel, egy kis elvezetert... (En mar csak tudom apa nelkul nottem fel.) 2 idezet jut eszembe errol, mindketto egy-egy dalbol valo.
"Ami igazan ferfias ugy hivjak huseg"
"Milyen ferfi aki meg egy osztont se tud legyozni"
Persze, senki nem lathat bele a Ti dolgaitokba, nem is szeretnelek befolyasolni, csak a magam nevebe beszelek.
26/F
Nem kell a gyereknek tudnia a szennyesről.
Meg mire olyan korú lesz, hogy megértené, eltelik tíz év, azalatt minden rendeződik, senkit nem érdekel már mi volt régen.
Pedig a gyerek a finom kis antennáival mindent érzékel, felvesz, átvesz, megérez, hiába hiszi sok szülő, hogy nem! Ezt nem lehet titkolni. Felnőtt korában meg majd jönnek a problémák..
A férfiak tehetnek róla a gusztustalan önzőségükkel, mert senkire nincsenek tekintettel, csak saját magukra. Nem tiszteli az életet az ilyen.
Rosszabb, ha így nő fel a gyerek, a család már csak illúzió ezek után. A válás se sokkal jobb, de még mindig kedvezőbb a gyerek lelkivilágára nézve. Persze ehhez intelligens szülők kellenének, hogy jól tudják rendezni soraikat utána is.
Tulajdonképpen bárhonnan is nézem, már el van szúrva egy ilyen családi élet...
Elválnék.
Én annak a híve vagyok, hogy beszéljük és oldjuk meg a problémákat, ne a szőnyeg alá söpörjük, mert abból csak a baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!