Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja, hogy megismerjem a gyerekét. Normális ez?
Szép kis szülők, mondhatom... Miért kell a gyereket átverni? Előbb-utóbb megtudja, és így kamaszkorba lépve nem az lesz a legjobb verzió, ha egy idegentől tudja meg, hogy apukának van új nője.
Szerintem, elég jellemtelen emberek mindketten, a "párodat" beleértve.
Nem tudom, melyik verzió a rosszabb. Mindenesetre nekem egyik esetben sem kellene ilyen férfi, milyen értékrenddel, mennyi intelligenciával rendelkeznek ezek az emberek?!
13 éves gyerek már nem annyira kicsi (de nincs az az életkor, ami a hazugságot indokolná), ezzel nagyon is ártanak neki, plusz totálisan hülyének nézik a saját vérüket, nagyon szép hozzáállás...
"Amikor a te gyereked is ott van,mit mond a saját gyerekének róla,ki ő??????
Ezt nem értem. Az ő gyereke nem tud semmit rólam és így a gyermekemről sem.
Te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak megjátszod?
Ezt én is így gondolom, nem szabad hazudni a gyereknek, én sem tettem, az enyém még kisebb, nem érti igazából az eseményeket, de úgy látom elfogadta a helyzetet. Nem egyszerű senkinek.
Az ő nagy gyereke mit fog majd gondolni ha megtudja, hogy igazából a szülei elváltak, és apunak van barátnője?....az anyunak is lehet van. Kell ennyire félteni egy gyereket?
18: Jogosak a kérdések, de nem nekünk kell feltenni, hanem annak az embernek, aki ebben él és veled lefekszik, hozzád jár... Ő mit mond erre?
Mikor akarják elmondani? Nem félnek attól, hogy esetleg 2 év múlva, egy érzékeny tinikorban lévő gyerek valakitől megtudja, hogy apádat nővel láttam, aztán elmondják neki hogy bocsi, X éve elváltunk csak neked hazudtunk????
Egy év alatt nem kérdezted ezt meg tőle???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!