Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért akar még több pénzt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar még több pénzt?

Figyelt kérdés

A feleségem elhagyott, amikor 3 éves volt a közös kisfiunk.

Havi 30 ezer forint gyerektartásban egyeztünk meg, ezt fizetem is az első pillanattól, 2 hetente hétvégén nálam van.

Amikor oviba került, kitalálta az anyja, járjon úszni, de neki arra nincsen pénze, rendben, én fizetem neki az úszást is, a gyerektartáson felül. Most nem is olyan régen kitalálta az exem, hogy inkább emeljük meg a gyerektartást 40 ezerre. Természetesen elutasítottam, nem akarok még több pénzt adni neki, bírósággal fenyegetőzik.

Ilyenkor mit lehet csinálni? A gyerekemről szeretnék gondoskodni, nem az exemről!

2013. ápr. 8. 13:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
46%
Ezt csinálta anyám is,könnyebb menekülni,mint harcolni,de b..ssza meg,a gyerekeddel cseszel ki,nem magaddal!!!!
2013. ápr. 8. 14:01
 22/32 anonim ***** válasza:
55%
14:01 es ki a fene akart menekülni,megpróbáltam vele többször egyezkedni,neki sohasem ment,hol megjelent,hol nem,de nem nagyon akaródzott fizetni.Hol élsz te,hogy ilyen hülyeségeket beszélsz,hogy mi menekülünk a gyerektartásunk pénze elől!?
2013. ápr. 8. 14:04
 23/32 anonim ***** válasza:
30%

19: azért, mert pont letojom. Amúgy már a házat is viszik a feje fölül, melója sincs.

Simán eltartom egyedül, én vagyok a családfenntartó, szeretek is dolgozni, és jó szakmám is van. A gyerek meg majd rájön (már kezd), hogy mekkora lúzer az apja.

2013. ápr. 8. 14:05
 24/32 anonim ***** válasza:
9%
Te magad mondtad,hogy nem akarsz többet harcolni érte!Tőled szedem ezeket a "hülyeségeket"!
2013. ápr. 8. 14:05
 25/32 anonim ***** válasza:
57%
14:05 -ös én dolgozni! szoktam,nem pedig olyan apákkal harcolni,akiknek 4 havonta új be nem jelentett munkahelyük van,de látom sokat tudsz az életről....
2013. ápr. 8. 14:10
 26/32 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg nem sokat,igaz,éltem már 4 különböző országban,de ez mindegy:)..Azt mindenesetre tudom,hogy gyereket általában két ember csinál,nem egy és ezért két ember tartozik felelősséggel érte,nemcsak egy..
2013. ápr. 8. 14:19
 27/32 anonim ***** válasza:
31%
Éltél 4 különböző országban,mint családfenntartó vagy,mint babakocsi tologató.Gondolom többet kapsz a a külkereskedő (vagy hasonló)férjedtől,mint 30000.Ezért is vagy kiakadva,de tudod a többség nem ilyen "eleresztett".
2013. ápr. 8. 14:22
 28/32 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de én nem akarok eltűnni, és nem akarom cserbenhagyni a fiamat, egyszerűen csak nem akarom, hogy az anyja kizsigereljen, így is havi 38, amit kifizetek a gyerekre, plusz, amikor itt van, járunk aquaparkba, állatkertbe, moziba, cukrászdába, ilyesmi.

Minek kellett gyereket csinálni? - Azért, mert szerettünk volna a feleségemmel, ennyire egyszerű.

2013. ápr. 8. 14:55
 29/32 anonim ***** válasza:
Menjen bíróságra sőt én mennék a helyedbe,fieztném a fizum 20%-át ez elég lenne a rezsire,lakhatásra jó esetben és ezen felül mindennek a felét ami kell a gyereknek,a másik felét rakja anyuka hozzá.
2013. ápr. 8. 15:46
 30/32 anonim ***** válasza:
5%

69%-s: minek harcoljon? Hogy lenullázza magát? Ha a volt férjének semmije sincs, akkor tök mindegy, hogy harcol-e vagy sem. Gondolkozzál már!

Mondjuk az elég szomorú, hogy két gyerek két különböző apától van (ez még nem) és mindkettőtől elvált (na ez már gáz). De ha ezt osztotta az élet, akkor nem tu mit csinálni. Gondolom a kötelezőket már lefutotta.

2013. ápr. 8. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!