Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar még több pénzt?
A feleségem elhagyott, amikor 3 éves volt a közös kisfiunk.
Havi 30 ezer forint gyerektartásban egyeztünk meg, ezt fizetem is az első pillanattól, 2 hetente hétvégén nálam van.
Amikor oviba került, kitalálta az anyja, járjon úszni, de neki arra nincsen pénze, rendben, én fizetem neki az úszást is, a gyerektartáson felül. Most nem is olyan régen kitalálta az exem, hogy inkább emeljük meg a gyerektartást 40 ezerre. Természetesen elutasítottam, nem akarok még több pénzt adni neki, bírósággal fenyegetőzik.
Ilyenkor mit lehet csinálni? A gyerekemről szeretnék gondoskodni, nem az exemről!
Végigolvastalak titeket.
"gond nélkül kifizetek", sajnos nem gond nélkül, mert havi 8 ezer forint, az 8 ezer forint, érvágás, de ennyit még ki tudok sakkozni, az úszás tényleg nem felesleges dolog, és a gyerek is szereti.
van-e bírósági végzés, mert ha nincs, követelheti visszamenőleg...
Köszönöm, jogos! Nem voltunk házasok, így nem is váltunk el, és mivel a feleségem dobott ki, nekem nem volt fontos a lepapírozás. Viszont a pénzt banki átutalással intézem, a megjegyzés rovatban mindig ott áll, hogy "gyerektartás", tehát ha bíróságra viszi az ügyet, tudok magam igazolni.
Igen, szép tőle! Ha még anyuka is hozzátesz ennyit, az elég egy gyereknek.
Nekem speciel az egyik gyerekem apja 3 éve nem fizet, a másiké havi 10-et. A 30-nak úgy örülnék, mint majom a farkának. A jövőt meg nem látja senki.. ha előre tudná az ember, hogy elüti a busz, akkor nem menne az utcára.
15/15. Te is nyilván az apát lehúzó nők közül való vagy!
Ha az anya is hozzátesz 30.000.- Ft-ot a gyerektartáshoz, abból már nagyon szépen nevelheti a gyereket! Sok családban ettől sokkal kevesebb jut egy gyerekre.
Az pedig mese, hogy a rezsi sokkal több, mintha a nő egyedül lenne.
Ha bíróságra megy, akkor a fizetésed 20 %-át ítélik meg. Azt pedig csak 16.000.- Ft. Ettől többet nem vagy köteles fizetni. Csak akkor, ha te akarsz.
Nekem sem fizet a gyerek után,de tudod nem szeretem a feszültséget és a harcokat,ehelyett megtanultam fő családfenntartó lenni nő létemre!
Majd ha öreg lesz az apuci megtanulja milyen tök egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!