Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért akar még több pénzt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar még több pénzt?

Figyelt kérdés

A feleségem elhagyott, amikor 3 éves volt a közös kisfiunk.

Havi 30 ezer forint gyerektartásban egyeztünk meg, ezt fizetem is az első pillanattól, 2 hetente hétvégén nálam van.

Amikor oviba került, kitalálta az anyja, járjon úszni, de neki arra nincsen pénze, rendben, én fizetem neki az úszást is, a gyerektartáson felül. Most nem is olyan régen kitalálta az exem, hogy inkább emeljük meg a gyerektartást 40 ezerre. Természetesen elutasítottam, nem akarok még több pénzt adni neki, bírósággal fenyegetőzik.

Ilyenkor mit lehet csinálni? A gyerekemről szeretnék gondoskodni, nem az exemről!

2013. ápr. 8. 13:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
55%
Arra valóban vigyázni kell,hogy ne kézbe add,hanem utald bankszámlára,mert lehazudhatja,hogy kapott tőled,ha nem tudod bizonyítani és visszamenőleg követelheti,de csak 6 hónapra.
2013. ápr. 8. 13:30
 12/32 A kérdező kommentje:

Végigolvastalak titeket.

"gond nélkül kifizetek", sajnos nem gond nélkül, mert havi 8 ezer forint, az 8 ezer forint, érvágás, de ennyit még ki tudok sakkozni, az úszás tényleg nem felesleges dolog, és a gyerek is szereti.

van-e bírósági végzés, mert ha nincs, követelheti visszamenőleg...

Köszönöm, jogos! Nem voltunk házasok, így nem is váltunk el, és mivel a feleségem dobott ki, nekem nem volt fontos a lepapírozás. Viszont a pénzt banki átutalással intézem, a megjegyzés rovatban mindig ott áll, hogy "gyerektartás", tehát ha bíróságra viszi az ügyet, tudok magam igazolni.

2013. ápr. 8. 13:34
 13/32 anonim ***** válasza:
86%
Menjen bíróságra. A kereseted alapján kevesebb járna gyerektartásra, ő szívna nagyobbat. (meg nyilván a gyerek is ) Amúgy becsülendő, hogy ennyit fizetsz! Kevés az ilyen.
2013. ápr. 8. 13:37
 14/32 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi a fizetésed? Akkor pereljen csak. :-)))) A helyedben egy kis cetlin átnyújtanám a kerületi bíróság postacímét, hogy ne kelljen bajlódnia azzal, hogy keresgéli.
2013. ápr. 8. 13:44
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Szép tőle,hogy ennyit ad??Basszus,szavazzatok le,lesz..rom, 30 ezer szerintem kevés egy gyerekre!!Tudom,hogy nem keres sokat,de akkor minek kell gyereket csinálni??
2013. ápr. 8. 13:45
 16/32 anonim ***** válasza:
62%

Igen, szép tőle! Ha még anyuka is hozzátesz ennyit, az elég egy gyereknek.

Nekem speciel az egyik gyerekem apja 3 éve nem fizet, a másiké havi 10-et. A 30-nak úgy örülnék, mint majom a farkának. A jövőt meg nem látja senki.. ha előre tudná az ember, hogy elüti a busz, akkor nem menne az utcára.

2013. ápr. 8. 13:52
 17/32 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó a kérdezőt hagyták el...nem ő lépett le.
 18/32 anonim ***** válasza:
97%

15/15. Te is nyilván az apát lehúzó nők közül való vagy!

Ha az anya is hozzátesz 30.000.- Ft-ot a gyerektartáshoz, abból már nagyon szépen nevelheti a gyereket! Sok családban ettől sokkal kevesebb jut egy gyerekre.

Az pedig mese, hogy a rezsi sokkal több, mintha a nő egyedül lenne.

Ha bíróságra megy, akkor a fizetésed 20 %-át ítélik meg. Azt pedig csak 16.000.- Ft. Ettől többet nem vagy köteles fizetni. Csak akkor, ha te akarsz.

19/32 anonim ***** válasza:
35%
16: Az apjuk nem fizet 3 éve? És miért hagyod ezt???
2013. ápr. 8. 13:54
 20/32 anonim ***** válasza:
8%

Nekem sem fizet a gyerek után,de tudod nem szeretem a feszültséget és a harcokat,ehelyett megtanultam fő családfenntartó lenni nő létemre!

Majd ha öreg lesz az apuci megtanulja milyen tök egyedül lenni.

2013. ápr. 8. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!