Mit tegyek apámmal? Egy mocsok szemét, mindig alámtesz, lejárat ahol tud, megpróbál a nagyszülőkkel is összeugrasztani (apjáékkal, nem adnak neki pénzt, mert mindent a kutyára meg lóra akar költeni) és én azért járok oda, mert pénzelnek.
szia!
Fiú / lány? És hány éves vagy?
az pech :)
Ha 18+ lettél volna akkor azt javaslom, hogy azonnal költözz el.
Így max valami távoli sulit nézhetsz ahol van kollégium és akkor probléma megoldva.
Nagy szüleiddel milyen a kapcsolatod? Tölük nem tudsz segítséget kérni?
Arra, meg hogy leteper meg meg akar verni, nagyon egyszerű a megoldás kezdjél magaddal valamit, hogy fizikailag jobb állapotba legyél így nem fog tudni bántani...
Üdv!
Én egy elvileg katolikus család tagja vagyok. Apám ettől függetlenül egy idióta. Sajnáltatja önmagát, mindig igaza van, a sört sem sajnálja a szervezetéből. Volt olyan, hogy majdnem össze verekedtem vele. Egy tipikus farizeus. Pedig az elvei alapján lehetne normális, de nem az. Volt olyan, hogy bevásároltam ( saját pénzemből) és azt vágta hozzám, hogy ne gondoljam azt, hogy én vagyok a család fenntartó. Én 21 vagyok és fiú és a legjobb megoldás az, hogy elkerülöd amennyire lehet. Te csak 15 vagy, de minden megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!