Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férjem tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt férjem tényleg ilyen szinten beleszólhat a gyerekek életébe? (óvoda váltás megakadályozása)

Figyelt kérdés
A gyerekek hivatalosan is nálam vannak elhelyezve. Az apjuk ragaszkodott egy magánóvodához, ezért a bírónő megítélte a gyerekenkénti 70000Ft-os gyerektartást. Most, hogy az apukának már van új kapcsolata, hirtelen túl soknak érzi ezt, ezért csak a megítélt minimumot utalja, így én az állami óvoda mellett döntöttem, ahova át is vették volna a gyerekeket, ha az apjuk be nem ment volna balhézni, hogy ő nem engedélyezi, hogy másik óvodába járjanak. Szerdán felhívott az igazgató, hogy sajnos mégsem áll módjukban felvenni a gyerekeket az óvodába, csak akkor, ha az apjuk írásban is engedélyt ad rá. Ilyenkor mégis mit lehet csinálni?
2013. ápr. 5. 10:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
nekem is ez jutott eszembe, rátolni apura, hogy vegyen ki ő akkor szabit és vigyázzon rájuk. Közös a felügyeleti jog?
2013. ápr. 5. 22:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsot adni nem tudok, a férjednek az a szerencséje hogy nem én vagyok a volt neje.

Viszont amikor kedden beszélsz a gyámüggyel, megtennéd hogy beírod a választ, hogy mit javasoltak? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben mit lehet tenni.

2013. ápr. 6. 15:52
 23/24 anonim ***** válasza:
sZia, mi lett veletek? Tdtak valami tanácsot adni?
2013. ápr. 16. 23:36
 24/24 anonim ***** válasza:

"Tanácsot adni nem tudok, a férjednek az a szerencséje hogy nem én vagyok a volt neje. "

Csatlakozom. Vagy fizet, vagy másik oviba megy a gyerek.

2014. ápr. 7. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!