Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bírónő az elsőfokú ítélet meghozatalakor nem vette figyelembe a két fél által elfogadott pszichológusi szakvéleményt. Sok más tényt sem (a gyerekek velem laknak), ami mellettem az apa mellett szól. Felebezésen kívül még mit tudok tenni?
Elfogultsági kifogást be lehet jelenteni, de nem nagyon tanácsolom, mert macera, és nagyon ritka, hogy ez megállna.
Csak akkor, ha úgy érzed, hogy NAGYON a másik felet pártolta, és ezt alá is tudod támasztani.
Inkább a fellebbezés lenne a járható út.
Kedves Utolsó, nem tudom, hallottál-e már valaha arról, hogy mi az a FELlebbezés??
Az nem ugyanahhoz a bíróhoz kerül!!!!
Te nem vagy normális, ne is haragudj!
Hogy tudna "utána nyúlni"???
Az első fok ilyenkor csak továbbítja a másodfokra az iratanyagokat, a másodfok egy teljesen másik bíróság, teljesen más bírókkal!
Amihez ne értesz, abba legalább ne szólj bele légyszíves!
Ügyvédjelölt
7-es Szerintem tartsd meg magadnak a műfelháborodásodat, senki nem fogja bevenni.
Mindenki után utána lehet nyúlni,ha akarnak, és érdekükben áll. Főleg ebben a korrupt országban, mint ami ma Magyarország.
Kérdező, ezek után amit itt tapasztaltam, még úgyis kérd át az ügyedet. Én végképp ezt tenném a te helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!