Mit lehet tenni, ha a nő 1 éves gyerekek mellett sem vágyik a szexre?
Figyelt kérdés
14 hónaposak az ikreink, de még mindig nem jó a szexuális életünk. Elég fiatalok vagyunk, ő 25, én 27, de ő még sincs benne már azokban a dolgokban, amikben régen. Akármit felvetek, neki ahhoz nincs kedve, pedig nem vagyok erőszakos, még romantikus dolgokkal is próbálkozom, sokszor mondtam, hogy menjünk el ketten valahova és a fiúkra vigyázna az ő anyja, vagy az én szüleim. De neki az nem jó, nem meri őket magukra hagyni. Nem tudom már, hogy mit tegyek, elég rossz ez így.2012. máj. 17. 12:51
1/24 anonim válasza:
De mennyire nem vágyik?Kicsit sem?Egyáltalán nincs együttlét?
2/24 anonim válasza:
Szóval MÁR 14 hónapos a baba? Kettő is? Meértem, hogy "lusta". Én is az alvásra szavaznék inkább. Nemtudom mennyi igaz belőle de egy felmérés szerint azok a férfiak akik több időt töltenek a háztartás - gyerekek körüli segítséggel színesebb s több szexuális életről számíthattak. (a svédek vezettek, japánok voltak az utolsók). Azt kéne megoldani estére maradjon is energiája ne csak alkálelmnek érezze magát. Így a tenendők ikrek melett rád s nagyikra is juthatna.
3/24 anonim válasza:
Ebből lesz a válás,meg az elhidegülés. És ha megcsalod, vagy elküldöd melegebb éghajlatra pár év múlva,te leszel a hülye, mert micsoda dolog,hogy elhagyod a családod.
4/24 anonim válasza:
Most a gondozói érzések munkálnak benne, nem a hódítók. Ha már ovisak lesznek a kicsik, javulni fog a helyzet. Addig is segíts sokat otthon, támogasd, nyugtasd meg, hogy nem hagyod el. De mond el azt is, hogy azért van hiányod, mert vonzónak találod őt ennyi idő után is.
5/24 A kérdező kommentje:
De van, de csak "kényszerből", tehát abszolút nem élvezi. Nem ilyennek ismertem meg..
2012. máj. 17. 13:16
6/24 A kérdező kommentje:
Együtt neveljük őket, mivel családi vállalkozásunk van, sokat tudok a srácokkal is foglalkozni, nincs úgy, hogy elmegyek reggel és késő este érek haza. Vele sincs semmi baj, mert mindig odafigyelt magára és senki sem mondaná meg, hogy 2 gyereket szült, nagyon szép. Nem csalnám meg emiatt, csak szeretném, ha olyan lenne, mint régen. A haverjaim szerint én most már évekig csak a srácok után fogok következni fontossági sorrendben.
2012. máj. 17. 13:23
7/24 anonim válasza:
Ne haragudj, talán buta kérdés: beszéltél vele erről?
Nálunk 3 hónapos volt a baba, amikor a férjem elmondta hogy annyira bántja hogy "legyünk túl rajta" alapon volt csak szex. Azóta sokat javult a helyzet.
Az pedig, hogy 14 hónaposan nem akarja őket magára hagyni pár órára sem manapság nagyon divatos. Az, hogy mennyire tesz jót a gyerekeknek és a házasságnak, az már más kérdés.
8/24 anonim válasza:
Ez baj. Nem normális.Ki kellene deríteni az okokat. Beszéltél már vele? Én nő vagyok 4 éves gyerkőccel, az biztos, hogy kevesebb a szex, de nem kényszer és nem szűnt meg.
9/24 anonim válasza:
Eljön az az idő az életben, amikor a szex háttérbe szorul, mert vannak attól jóval fontosabb dolgok is. Ezt el kellene fogadni, nem megy minden egyszerre.
10/24 A kérdező kommentje:
De nem csak a szexről van szó, hanem másról is, úgy érzem, hogy engem már nem szeret. Nem olyan kedves, sokszor gúnyolódik rajtam, hogy milyen hülye vagyok, meg hogy a fiúk 1 éves létükre értelmesebbek nálam stb. Jó tényleg hülye vagyok néha, meg kicsit "sok", de ezeket már nem poénból mondja, hanem teljesen komolyan lenéz.
2012. máj. 17. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!