Mit lehet tenni, ha a nő 1 éves gyerekek mellett sem
vágyik a szexre?
Figyelt kérdés
14 hónaposak az ikreink, de még mindig nem jó a szexuális életünk. Elég fiatalok vagyunk, ő 25, én 27, de ő még sincs benne már azokban a dolgokban, amikben régen. Akármit felvetek, neki ahhoz nincs kedve, pedig nem vagyok erőszakos, még romantikus dolgokkal is próbálkozom, sokszor mondtam, hogy menjünk el ketten valahova és a fiúkra vigyázna az ő anyja, vagy az én szüleim. De neki az nem jó, nem meri őket magukra hagyni. Nem tudom már, hogy mit tegyek, elég rossz ez így.
Lehet, hogy nagyon feszült, gondolom nehéz lehet az ikrekkel, 14 hónaposan elég problémás ikreket nevelni. Gondolom mostanában kezdenek el járni és futni kell utánuk mindenfelé. Nem válaszoltál, hogy komolyan elbeszélgettél-e már vele erről? Próbáljátok a szülőknek leadni a gyerekeket és menjetek el nyugodtan ebédelni, vacsorázni és beszéljétek meg. Lehet, csak nagyon feszült a rá nehezedő nyomástól. Attól még nehéz lehet neki, hogy be tudsz segíteni. És nem mindenki egyformán éli meg a helyzetet.
2012. máj. 17. 14:31
12/24 anonim válasza:
én szülés MÁSNAPJÁN már úgy éreztem letépném a férjem ruháját. de nem vagyunk egyformák nyilván.
vannak nők akik addig nem is tudják mennyire a gyerek az életfeladatuk,amig meg nem születnek. aztán érzik h őket ez voltaképpen tökéletesn kielégiti.
ez nem ellened szól,éls nem változott meg,most lett az,aki mindig is akart lenni.
a kevés vágy,a fáradtság a depresszió elképzelhető szülés után de nem 1 évvel később
valószionű h úgy érzi h ő anya és emiatt ő máér nem lehet szexistennő az ágyban vagy nem csinálhat olyan mocskos dolgokat mint régen.
beszélned kéne vele,mert lehet h ez nem fog megváltozni és akkor az a tisztességes ha nem láncol maga mellé hanem elneged
2012. máj. 17. 14:52
13/24 anonim válasza:
egy barátnőm is így volt. igazi vadmacsak volt,a férje elalélt tőle. aztán megszületett a gyerek,és onnantólkezdve a férjnek kuss volt,beszabályozta h mit csinálhat,folyton lehülyézte,az ágyban elutasította. amikor kérdőre vontam kiderűlt h felsőbbrendűnek érzi magát attól szült,plusz szerinte a férfi erre jó csak.
én is elképedtem a "változáson" de azóta is ilyen most már 12 éve,a férje azóta elhagyta mert tönkrement ebbe mondanpom se kell h azóta is a a volt férj a szemétláda ő meg a mártír
2012. máj. 17. 14:55
14/24 anonim válasza:
és az is számít mit hoz otthonról engem anyukám így nevelt: kislányom, első a férjed. neki pedig te legyél az első. szeretetteljes házasságban nem borulhat ez fel.
valamiért neki elég a ygerekek közelsége. velük alszik? szoptat még?
nálunk első perctől megvoltak a szabáylok így maradt az intimitás,nem aludtunk velük, nem szoptatam őket 1 év után már,és 1 éves kortól hagytuk mamira őket
menjetek tanűácsadóba ha hajlandó rá,bár úgy tűnik szerinte semmi probléma nincsen
2012. máj. 17. 15:02
15/24 anonim válasza:
Üljetek le beszéljétek meg, ha a helyzet továbbiakban sem változik akkor válj el. Nem áldozhatod feel az egész életed egy ilyen önző némberre.
2012. máj. 17. 15:11
16/24 anonim válasza:
nálunk meg pont az van h engem az zavar h nem tudok annyi időt szánni a férjemre mint amikjor ketten voltunk,így mindent úgy igyekszem intézni-napirend,nevelés,szoktatás- h maradjon időnk. most csak az éjszakák a mieink egészen9-reggel 7ig-de az teljesen. nem normális dolog ha a nő jobban váégyiuk a gyerekei közelségére mint a férjéére
2012. máj. 17. 15:23
17/24 anonim válasza:
Egyszerű: fáradt. 2 db 1 éves mellett nem csoda, állandóan figyelni, résen lenni, elkapni, tisztába tenni, enni-inni... A másik ok pedig lehet hormonzavar is, ha szoptatott, még valószínűbb, orvos azt megoldja.
2012. máj. 17. 15:23
18/24 anonim válasza:
utolsó: ez nem mentség a gúnyolódásra és a lenézésre. én i kifáradok estére,de alig várom h a férjemmel lehessek,bárhogy is. nem arról van itt szó h kimerült és lehangolt és szereti a férjét de teste nem úgy működik mint rég. itt más gond van
2012. máj. 17. 15:25
19/24 anonim válasza:
Már megint egy olyan kérdés, amiben később kiderülnek még dolgok.... Istenem... így válaszoljon az ember...
2012. máj. 17. 15:43
20/24 anonim válasza:
ez van barátom, innentől fogva marad a zsebhoki. Vagy belenyugszol vagy lelépsz. Keress hobbit, vállalj több munkát, így megy ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!