Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben ítéli a bíróság az apának kisgyereket?
Figyelt kérdés
Sajnos válásra került a sor. Férjem mindenáron ragaszkodik a gyermekért. Azt mondta mindent megtesz ezért. Viszont én nagyon meg vagyok emiatt rémülve. Mi alapján dönt ilyenkor a bíróság? Semmi rossz szenvedélyem nincs, mindenem a kislányom!!!!! Egy miatt viszont nagyon izgulok, amíg gyesen voltam sajnos megszűnt a munkahelyem , ahol 5 évig dolgoztam és azóta sajnos nem találok.A férjemnek viszont van. Segítsetek mit tegyek? Tudtok esetleg ajánlani egy jó válóperes ügyvédet?2013. ápr. 2. 10:14
31/35 A kérdező kommentje:
Meg szeretném köszönni a legutolsó hozzászóló anyukának, hogy próbál megvédeni ma második alkalommal. Azt hiszem Ő az aki valóban megérti és átérzi a helyzetemet. köszönöm
2013. ápr. 2. 18:23
32/35 anonim válasza:
Kérdező és miért nem lenne jó a közös felügyeleti jog.
Az ugyan úgy le van papírozva.
33/35 anonim válasza:
Ennyi mocskolódó nő!!! Anyák ezek??
-Egy kis gyereknek az anyja mellett a helye, bírósági gyakorlat!!!
Egyenlőre ha nincs munkája, kérhet asszony tartást is, mert van ilyen, megadják.
-Költözhet a szülőhöz, nagyszülőkhöz, ha nincs jövedelme egyenlőre, ezek esetén biztos anyánál helyezik el, semmi különkérés nem kell!!! (én is ebbe voltam, a bíróság csak annyit kérdezett hol lakunk? mi szüleimnél, amíg megkaptam a lakás részem árát, és vettem)
--Ennyire biztosak itt a nők a munkahelyükben??? Ejnye--ejnye!!!!!
34/35 anonim válasza:
Jaj utolsó hagyjuk már ezt az asszony tartást, mindenki benyögi ide néha. A filmekben van de Magyarországon szerencsére nincs.
35/35 anonim válasza:
Nem, én nem vagyok anya. Csak egy racionális nő. :)
Az apuka is ugyanolyan jogú szülője egy gyereknek, mint az anyuka. Egyezzetek meg a közös felügyeletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!