Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben ítéli a bíróság az apának kisgyereket?
Akkor is neked ítélik, ha nem tudod eltartani. A bíróság nem a gyerek érdekét nézi, hanem az anyáét.
Ha nem tudjátok rendbe hozni a házasságotokat, akkor egyezzetek meg a gyerekkel kapcsolatos dolgokban normálisan.
Gyerektartás, akkor találkozzon az apa a gyerekkel, amikor akar, stb.
Ne légy önző! A gyereket ahhoz a szülőhöz ítélik, aki a legjobb feltételeket tudja neki biztosítani. Ha ez az apa, akkor hozzá. Persze nem 2 perc lesz mire megszületik a döntés, hosszas tárgyalássorozatokra is lehet számítani.
(Az én esetemben(6 éves voltam) apukámhoz ítéltek, bár nem is bántam, mert mindig is apás gyerek voltam )
én meg nem értek azzal egyet hogy a gyereknek az apjanal van a helye.
majd ö fogja elmondani mivan ha menstruál a kislány??
én is apamnal volta 6 honapot,aztan rajöttem h anyam a fontosabb.
egy anyai szív teljesen más mint egy apai.
egy apa sokszor eldobja a gyereket csak körül kell nezni.
Munkahelyet kellene hogy talalj,h lássák h eltudod tartani.az apanak nagyon ritkan ítelnek gyereket.
Milyen érdekes, hogy amiatt nagyon megvagy rémülve, hogy a gyermek az édesapjához kerül, de azzal már semmi problémád, hogy ha hozzád kerülne. Pedig ez ugyanaz a szituáció, csak a másik irányba. Sajnálom szegény gyermeketeket.
24/F
Ráadásul Ő még alapíthat családot 38 évesen, de én 5 évet
küzdöttem ezért a gyermekért ! Én 39 éves vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!