Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő után tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után tudtátok megbocsátani a férjetek hűtlenségét?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ő azt hitte, 3 hónap után túlteszem magam rajta...
2013. márc. 25. 21:29
1 2 3 4
 31/31 komi77 ***** válasza:
Bocs egyrészt én a másik oldalról jövök - férfi vagyok -, másrészt nem tudom, hogy aktuális-e még ez a történet. A feleségem mint kiderült többszőr is félre ment amolyan úri passzióból, mert "ma mindenki ezt csinálja", nemhogy egy húsz éves kapcsolatban? Szóval unatkozott, változatosságra vágyott, stb. Két éve tart az agóniánk és mintha egy perc sem tellett volna el. Nem tudom, hogy meg lehet-e bocsájtani ezt? Sokat dolgozom az ügyön és nem látom az ő igyekezetét. Mert szerintem tényleg nem is bánja. Ezért is olyan nyomasztóan nehéz a megbocsájtás. Az meg, hogy soha ne jöjjön elő többé ez a téma, teljességgel lehetetlen. Nem járunk azokra a helyekre, háztól ment az autó amiben..., stb. És még csak haragtartó típus sem vagyok. Egyszerűen nem bírom felfogni ezt az egészet.
2021. ápr. 27. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!