Hiába szeretem, nem tudok Neki megbocsátani. Mit tegyek?
A parom nagyon megbantott, és már 1 hete nem enyhül bennem a harag. Nem tudok neki megbocsátani, iszonyatosan tüske van bennem és nagyon nagy fájdalmat okozott. (nem megcsalásról van szó) Én nagyon szerelmes vagyok Belé, de ùgy érzem, ezt nem tudom Neki elnézni. Ilyenkor mi a teendő? Valaki volt hasonló helyzetben?
Furcsa ellentét,hogy szeretem mindennél jobban, de akárhogy akarom, nem tudok Hozzá kedves lenni és nem tudok megbocsátani.
L
Érdekes ez a pofon kérdés. Arra gondoltál már, hogy te hányszor tettél nagyobbat mint egy pofon. Az én feleségem ütött már meg nem egyszer, pedig csened kislány. Én még sosem. De szóval olyan késeket tud döfni a szívembe, hogy egy pofon semmi ahhoz képest, ha pofonvágnám egy ilyen szóért cserébe az semmi nem lenne ahhoz képest. Akkor most nagy dolog a pofon? NEM. De én nem ütöttem még meg!!
Csak hogy értsd 8 év házasság, ő 3 szor vágott pofon. El kellene válnom? Egy nő ezt tenné..pedig annyira lényegtelen. Ha én ütöm meg akkor persze mindenki felhördülne.
Értelem szerűen nem kék zöld verésről beszélünk rugdosással hanem egy tasliról. Mint a filmekben...
Nagyon túl van lihegve ez a "megütött dolog". Ismét megkérdezem, te mekkorát ütöttél rajta szóban, hogy ezt reagálta? Valszeg százszor nagyobbat. Ő mégis meg tudott bocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!