Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő után tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után tudtátok megbocsátani a férjetek hűtlenségét?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ő azt hitte, 3 hónap után túlteszem magam rajta...
2013. márc. 25. 21:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%

:(

Vannak elmebeteg nők.A "mienk " is még sokáig kavart,miután a férjem engem választott.Még terhességet is hazudott, de mikor nem jött be, "elvetélt "hirtelen...

Nekem emailben küldözgetett gyalázatos leveleket,mert nem egy városban lakunk, személyesen hálistennek nem kellett vele találkoznom.

2013. márc. 26. 14:50
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
14:50 Tudom, nem vicces, bocsáss meg de olyan jót nevettem a "mienk is" kifejezéseden! Feldobtad a napomat! Köszi!
2013. márc. 26. 15:17
 23/31 A kérdező kommentje:
Tudom én jól, hogy megbánta, és nem kellene előhoznom, de mindig bennem motoszkál, hogy odajárt hozzá, amíg én itthon neveltem az ő gyerekeit is, és a nagymamájára főztem...de az a csaj megértette, mert náluk is probléma volt a házassággal...hogy tehet ilyet egy szerető férj?
2013. márc. 26. 15:33
 24/31 anonim ***** válasza:
21,igazán örülök neki:))
2013. márc. 26. 16:55
 25/31 anonim ***** válasza:
62%
Hogy megbánta? Miről beszélsz? Évekig mindennap amíg odajárt, miért nem bánta? Miért nem hagyta abba? Évekről beszélünk, évekről van szó. Nem értem az ilyen embereket, nőket, férfiakat. Undorító, évekig másban volt, aztán beléd is beléd tette, mást csókolt, aztán órákkal később Téged, hogy van ehhez gusztusod? Nem csak egyszer történt meg, azt hiszem Te igazából nem is érted. Megértették egymást, mert ott is gond volt? A megértésnek feltétlenül párosulnia kell a ba szással?
2013. márc. 26. 22:05
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze megbánta, mert félt, hogy elveszíti a biztos hátteret. Ez nem igazi megbánás. Neki akkor jó volt, vagy fegyvert tartottak a fejéhez, kényszerítették?

Azt bánja, hogy az nem jött össze vagy azt, hogy lebukott és nem tudja folytatni tovább.

Bocs, de ezek a megbánások, nagyon álságosak...A bűnöző is tudja, hogy csalni, lopni csúnya dolog..mégis csinálja amikor meg alákapják akkor sír és megmagyarázza.

2013. márc. 26. 23:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Nálunk jó két hónapja derült ki Párom több hónapos viszonya,akkor megdöbbentően gyorsan "túltettem" magam rajta,egyébként a 6.évünkben járunk,együtt élünk a kezdetektől.Végülis akkor elmondtam Páromnak,hogy sok idő lesz mire "elfelejtem" de már Ő is azt szeretné,ha nem hoznám fel a témát és tudom,hogy ez is lenne a "normális" ha egyszer meg akarok bocsátani,de így két hónap távlatában talán csak rosszabb lett a helyzet.Ahogy írod ott motoszkál az Én fejemben is ez az egész.Magamból kiindulva,hogy képtelen lennék rá,Ő hogy tehette meg?Mintha egyre jobban felfognám,hogy mi is történt.Tény,hogy mikor kiderült,sokkban voltam.Nemtudom mi lesz ebből vagy mit kéne tennem.Ne haragudj,hogy a konkrét kérdésedre nem tudtam válaszolni,mert még Nálam is folyamatban vannak a dolgok,csak szerettem volna,hogy tudd más is van ilyen helyzetben.:(
2013. ápr. 10. 21:59
 28/31 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,változott azóta a helyzet Nálad?
2013. jún. 15. 13:57
 29/31 A kérdező kommentje:
nem, sajnos nem, pedig pszichológusnál is jártam háromszor...
2013. jún. 23. 21:27
 30/31 anonim ***** válasza:
talán ha sokat pedálozik
2018. jún. 23. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!